Waterfront Yachtcharter breidt vloot huurjachten in Zeeland uit en opent tweede vestiging in Delta Marina Kortgene

PERSBERICHT
Ouddorp, Kortgene – Sinds kort heeft Waterfront Jachtcharter naast Port Zélande een tweede charterbasis voor zeiljachten geopend in Delta Marina Kortgene aan het Veerse Meer. Recent werd de chartervloot van Waterfront Jachtcharter uitgebreid met o.m. een goed uitgeruste Beneteau Oceanis 34 met 3 kajuiten voor maximaal 6 personen die vanuit Kortgene kan worden gecharterd.
Waterfront Jachtcharter profileert zich als het meest vooraanstaande jachtcharterbedrijf van Zuidwest-Nederland dat zowel luxe zeil- en motorjachten, als sloepen verhuurt aan klanten uit heel Europa en daarbuiten. Waterfront Jachtcharter verhuurt schepen van eigenaren met een ‘Buy & Charter’ concept en is nog in onderhandeling met meerdere eigenaren om nog meer schepen vanuit Kortgene te kunnen verhuren.
De keuze voor Delta Marina Kortgene is logisch en past perfect in de bedrijfsstrategie van Waterfront Jachtcharter. Delta Marina Kortgene behoort als lid van de zgn. Seven Sisters tot de beste jachthavens van Zeeland en het Veerse Meer is zeer goed bereikbaar vanuit België (Antwerpen 45 minuten, Brussel 1 uur 25 minuten).
Naast de verhuur van jachten biedt Waterfront Jachtcharter ook diverse CWO vaartrainingen aan. Aan boord van een huur- of eigen jacht krijgt men van ervaren instructeurs de juiste vaartechnieken uitgelegd. Tevens organiseert Waterfront Jachtcharter complete arrangementen op maat voor bedrijven en groepen. Waterfront Jachtcharter beschikt over een grote vloot luxe zeiljachten en motorjachten voor groepen tot 50 personen om een onvergetelijke dag op het water te maken.
Meer informatie www.jachtcharter.com

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X