Informatie voor de watersporter
Waterlily Houseboats nieuw bij Goliath

Waterlily Houseboats nieuw bij Goliath

Houseboats worden steeds populairder en kunnen op veel verschillende manieren worden ingezet. Wonen, recreëren, werken, de Houseboat biedt tal van mogelijkheden om het leven op en aan het water vorm te geven. Goliath Houseboats BV Sneek zag dit al vroeg in en kon hun woonbootprogramma aanvullen met Waterlily uit Portugal.

Frans van den Houwen van Goliath Houseboats BV is gediplomeerd jachtmakelaar en erkend woonbootspecialist. Zijn kennis van de markt heeft al meerdere fabrikanten overtuigd dat Goliath de juiste verkooppartner is. En niet alleen voor Nederland, maar ook voor Duitsland en andere Europese landen. Waterlily Houseboats worden vervaardigd bij Composite Solutions in Aveiro, Portugal. Het bedrijf staat bekend om innovatieve oplossingen in de maritieme sector. Alle producten worden op maat gemaakt, d.w.z. afgestemd op het betreffende toepassingsgebied. In de fabriek in Aveiro worden onder andere verschillende typen boten in composiet constructie gemaakt. Waterlily Houseboats worden met de hand gemaakt. Afhankelijk van het product worden echter ook robots ingezet.

Waterlily, de naam alleen al is sympathiek. Het is ook het programma voor een reeks multifunctionele woonboten. Zelfs het kleinste model met de afmetingen 8,90 mx 3,0 m, de Waterlily Mini/ heeft een slaapkamer, een woonkamer met keuken en een sanitaire goot. Dit instapmodel is bijzonder geschikt voor een veelbewogen vakantie op het water. Er kunnen elektrische of benzine buitenboordmotoren worden gebruikt.

Het model Waterlily Outdoor heeft al een dakterras, is 10,5 m lang en 4,5 m breed, heeft een grote woonkamer met keuken, een natte cel met toilet en een slaapkamer. Er zijn verschillende indelingsvarianten mogelijk. De Waterlily Outdoor is ideaal als vakantiehuis en als verblijf aan het water. Ook bij dit model zijn diverse aandrijfvarianten mogelijk.

De Waterlily Large meet ook 10,0 x 4,5 m. Het verschil met het Outdoor-model is de beschikbare leefruimte. Het is veel groter omdat het hele gebied van de woonboot is bebouwd en er geen gangboord is. Deze woonboot is niet ontworpen als een varende boot, maar een echte woonboot die een vaste ligplaats vereist. Drijvende vakantiewoning, Tiny house aan het water, havenmeester kantoor of exclusieve werkplek in de buitenlucht, alles is mogelijk.

Waterlily Houseboats zijn van hoge kwaliteit en gebouwd om lang mee te gaan. Ze zijn ook multifunctioneel en kunnen individueel worden aangepast aan de betreffende toepassing. Om het simpel te zeggen: van het zeepbakje tot de airconditioning, de toekomstige eigenaar bepaalt de inrichting en accessoires. Houseboat specialist Frans van der Houwen heeft met Waterlily weer een product in het assortiment dat een breed scala aan toepassingen dekt. Woonboten zijn ook interessante investeringen met een interessant rendement.

Voor meer informatie scheepsmakelaardijgoliath.nl

Foto: Scheepsmakelaardij Goliath

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht