windverwachting

Watermobil introduceert zeer goedkope semi-custom houseboat geschikt voor verhuur

PERSBERICHT
watermobilHarderwijk – Watermobil uit Harderwijk introduceert een nieuwe houseboat: Watermobil-camp. Er is gebruik gemaakt van hetzelfde onderwaterschip als bij de andere Watermobil-modellen, ontworpen voor extra draagkracht. Deze basis van drie aluminium drijvers en sterke dwarsspanten staat garant voor veiligheid en door de standaard hydraulische besturing ook voor koersvast vaargemak.
Het eerste model, de Camp-8, heeft een lengte van 8,5 meter en een breedte van 3,5 meter. Op dat grote dek wordt een unit geplaatst met een oppervlakte van 6,5 m2. Het uiterlijk van de cabin is modern en trendy met z’n shutters en grote ramen. De binnenwanden zijn afgewerkt met pvc/hardschuim platen (brandwerend), ramen bedekt met plexyglas. De keuken is voorzien van spoelbak en gastoestel, toiletruimte met wastafel. Er is ruim plaats om te zitten en de ruimte kan gemakkelijk omgezet worden in een slaapruimte voor twee personen. Er zijn voor en achter schuifdeuren als ingang.
Op het voordek is de stuurconsole geplaatst en heeft men verder15m2 zitruimte: plek genoeg om te loungen, gedeeltelijk overdekt met vaste luifel. Op het achterdek vindt men een ruime berging en 2 opstapplaten naast de motor. Op de achterzijde is een camera gemonteerd, verbonden met een monitor op de console, voor een goed achterzicht. Gecertificeerd CE-Klasse D, max 25 pk buitenboordmotor.
Tegen geringe meerprijs kan de unit verbreed worden met 0,5 meter.
Het tweede model, de Camp-10, heeft een lengte van 10,5 meter en een breedte van 3,75 meter. Op het dek worden twee units geplaatst, met elkaar verbonden. De voorste unit is identiek als bij de Camp-8 met als aanvulling in de keuken een koelkast 12V. De tweede unit kan uitstekend dienen als slaapruimte ( 4 personen).
De elektra voor koelkast en verlichting wordt gevoed door een groot zonnepaneel (140W). Hierdoor is men geheel zelfvoorzienend en kan men dagen op het water rondzwerven. Ook hierbij dus weer een ruim voordek en alle voorzieningen zoals achterzichtcamera, berging en luifel. En ook hier kunnen de units verbreed worden, met 0,5 m. en zelfs 1 m. CE: Kl. D, max. 25pk.
Door de produktiekosten laag te houden is de aanschafprijs voor zo’n grote houseboat gunstig te noemen. De Watermobil-camp 8 wordt geleverd voor €. 23.512,- en de Camp 10 voor €. 28.611,- (Prijs ex BTW).
Vernieuwend is de Watermobil-Cabin. De boot lijkt een kopie van de Camp-10. Echter nu zonder motorisering en stuurinrichting. De boot functioneert nu als woonboot, vastgelegd aan de wal of aan ankers. Verder verschil zijn de drijvers, nu van PE-kunststof. Elektra 220V bij aanwezigheid walstroom. Zonnepaneel als meerprijs.
Verder heeft men alle luxe en ruimte die de houseboat Camp-10 biedt. Liggend in de haven, aan een oever of aan een vast anker ervaren velen al een heerlijke watersport-ervaring. Zo wordt er ook ingespeeld op het feit dat veel jachthavens steeds meer lege boxen hebben. Aanschaf van een aantal van deze houseboats is dan een gunstige investering. Als men kan kiezen tussen een stacaravan of een houseboat kan een vakantie in een houseboat wel eens aantrekkelijker zijn. Ook kan worden gedacht aan watersportcampings en verhuurfaciliteit midden in de natuur.
De Watermobil-Cabin wordt geleverd voor €. 14.650,- (ex BTW). Een investering die met een beetje verhuur al binnen een paar jaar is terugverdiend.
Meer informatie www.watermobil.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X