Watersport-experts ANWB Waterkampioen beantwoorden vragen tijdens boottocht naar Boot Düsseldorf 2012

PERSBERICHT
Den Haag – Boot Düsseldorf is de belangrijkste watersportbeurs in West-Europa. Hartje winter en toch al voorpret voor het nieuwe vaarseizoen. Vaar mee met de ANWB Waterkampioen naar Düsseldorf van 20 tot en met 22 januari 2012 ALL-IN.
Na alle enthousiaste reacties afgelopen jaar heeft de ANWB Waterkampioen besloten in 2012 weer een lezersreis te organiseren naar Boot Düsseldorf. Vrijdag 20 januari varen we weg vanuit Arnhem met het ms Serena, een luxe riviercruiseschip. Tijdens de vaartocht praten onze ANWB Watersportexperts de deelnemers bij over de nieuwste ontwikkelingen, zoals op het gebied van navigatie-instrumenten. Zaterdag volgt een facultatieve rondleiding over de beurs, gebaseerd op de lezingen die zijn gegeven tijdens de heenreis. Zondag 22 januari vaart het ms Serena weer terug naar de plaats van afvaart.
Uniek aan deze reis
De deelnemers reizen drie dagen mee met dé experts van de ANWB Watersport. Met alle kennis en lezingen van de experts komen de deelnemers een stuk wijzer weer terug.
Inclusief
Elke dag ontbijt en diner, lunch op vrijdag, koffie, thee, twee overnachtingen aan boord én de toegangskaart à €17 voor de beurs. En dat al vanaf €189
Exclusief
Reis- ongevallen- bagageverzekering, annuleringsverzekering en drankjes aan de bar.
Reisschema
Vrijdag 20 jan: De boot vertrekt vanaf de Rijnkade in Arnhem. Inschepen tussen 09.00 en 10.00 uur. De deelnemers kunnen genieten van een lunch, verschillende interessante lezingen en een heerlijk diner aan boord.
Zaterdag 21 jan: Bezoek aan de beurs, desgewenst onder begeleiding van een expert van de ANWB Watersport. Ontbijt en diner aan boord.
Zondag 22 jan: Terugreis naar Arnhem met ontbijt aan boord. Aankomst Arnhem rond 11.00 uur.
Het is mogelijk al op donderdagavond tussen 20.00 en 21.30 uur in te schepen. Inclusief ontbijt de volgende ochtend aan boord. Extra kosten: € 60 pp.
Korting
Houders van de Waterkampioen Voordeelpas krijgen € 10 korting op de arrangementsprijs. Deze korting is al in de bovengenoemde prijs verrekend.
Meer informatie en boeken: www.anwbwatersport.nl/waterkampioen-reis-boot-dusseldorf