Informatie voor de watersporter

Watersport op televisie: totaal vernieuwd tvprogramma VaarTV begint zaterdag 16 januari op RTL 4

PERSBERICHT

Verjonging dankzij nieuwe presentatrices
Verjonging dankzij nieuwe presentatrices
Amsterdam – Op zaterdag 16 januari zendt RTL4 de eerste aflevering van het geheel vernieuwde watersportprogramma VaarTV uit. Met het nieuwe format richt VaarTV zich nu ook op jonge mensen die enthousiast gemaakt worden voor verschillende vormen van watersport.
Presentatrices
De vernieuwing heeft niet alleen een totaal ander format opgeleverd, ook de presentatie is vernieuwd. Het nieuwe VaarTV wordt gepresenteerd door Laura Hogendoorn (voorheen reporter WNL en presentatrice NOS Zappweek) en Nadia Palesa (ex- Pow News en ook presentatrices RTL Snowmagazine). Laura en Nadia zijn gepassioneerde watersporters die er alles aan doen om het hun gasten op en rond het water naar de zin te maken. De beeldschone, stoere dames laten met hun gedurfde aanpak de bestaande watersport op haar grondvesten schudden.
Watersportgebieden in Flevoland, de Achterhoek en Limburg
“We hebben prachtige watersportregio’s in Nederland bezocht”, zegt Laura Hogendoorn, 1 van de 2 presentatrices van het programma. “Elke aflevering verkennen we een watersportgebied met een groep avontuurlijke, jonge mensen en maken kennis met de meest uiteenlopende vormen van watersport die in de regio mogelijk zijn. Door de opzet van het programma ontstaat een unieke mix van adrenalinesporten als flyboarden, wakesurfen en parasailen met rustigere vormen als sloepvaren, suppen en kanovaren.” De mooiste watersportgebieden in Flevoland, de Achterhoek en Limburg komen in beeld. Daarnaast wordt er elke aflevering aandacht besteed aan nieuwe boten, producten en andere watersport gerelateerde onderwerpen.
Het totaal vernieuwde ‘VaarTV’ wordt wekelijks uitgezonden vanaf zaterdag 16 januari tussen 17.00 uur en 17.30 uur bij RTL 4. De herhalingen zijn elke zondag tussen 14:00 uur en 14:30 uur bij RTL 4.
Meer informatie www.vaartv.nl en VaarTV op Facebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht