Watersport-TV gestart als 'eerste online watersportzender'

Persbericht

Heerhugowaard – Voor wie niet kan wachten tot de boten weer te water gaan, is er goed nieuws. Watersport-TV is een nieuw digitaal themakanaal waar je 24 uur per dag, zeven dagen in de week, thuis op de bank of lekker aan boord online naar je favoriete vorm van watersport kunt kijken.
Watersport-TV wordt op een magazine achtige wijze gemaakt, met veel aandacht voor beleving, lifestyle waaronder kleding en accessoires, tips and tricks over het varen, vaargebieden, techniek en trends.
Watersporters kunnen op Watersport-TV heel gericht kijken naar wat men interesseert. Er zijn aparte kanalen voor het zeilen, motorbootvaren en sloepen, funsporten etc. Daarnaast zijn er Watersport TV Specials, voor series en documentaires.
Watersport-TV heeft oog voor alle vormen van watersport en biedt een grote verscheidenheid aan programma’s. Zo laat de varende chefkok Hugo Zentveld zien hoe je snel een maaltijd kunt bereiden. De dierenarts geeft tips voor watersporters met huisdieren. Er is veel aandacht voor de jongste watersporters. En Watersport-TV doet (live) verslag van alle grote evenementen en gaat langszij bij bekende-en minder bekende watersporters.
Dagelijks zullen er op Watersport-TV nieuwe programma’s en items te zien zijn. En ook voor het laatste watersportnieuws kun je bij de online zender terecht.
Watersport-TV, de eerste online watersportzender in Nederland, en is gratis te bekijken
Meer informatie www.watersport-tv.nl.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X