123 stickers

watersportcursussen.nl biedt alle mogelijkheden van multimediaal leren om het vaarbewijs te halen

PERSBERICHT
‘s Gravenmoer – Multimediaal leren betekent dat je zelf bepaalt welke leerstijl het beste bij je past. Je hoeft geen keuze meer te maken tussen online leren of een mondelinge cursus. Waarom kiezen als je ook beide kunt doen? Bij Vaarbewijsopleidingen (VBO) kan dat. Als je kiest voor een mondelinge cursus vaarbewijs krijg je de online versie cadeau. Kies je voor de digitale online versie, ontvang je de gedrukte versie, het boek, er gratis bij.
Toegevoegde waarde van de online ondersteuning
Net als VBO Studiewijzers bestaat de online ondersteuning uit:
– goed gestructureerde lessen
– uitgewerkte opgaven
– veel oefenvragen
Voor de online ondersteuning komt daar nog bij:
– directe feed back, je ziet direct wanneer je een fout maakt
– extra oefeningen bestaande uit vragen waar je moeite mee hebt
– ondersteuning en planning via de mail.
Slaagcertificaat
Goede lessen en goed lesmateriaal zijn heel belangrijk maar het leren en oefenen moet je uiteindelijke toch allemaal zelf doen. Online worden de resultaten automatisch geregistreerd en als het allemaal voldoende is, rolt er vanzelf een slaagcertificaat uit. Met dat slaagcertificaat kun je met een gerust hart op examen.
Niet geslaagd, geld terug
Uitzonderingen bevestigen de regel en het komt wel eens voor dat iemand met een slaagcertificaat toch zakt. Hij krijgt dan in ieder geval zijn cursusgeld terug. Omdat het kennis niveau aantoonbaar voldoende is, wordt met betrokkene gesproken om een oplossing te zoeken. In bepaalde gevallen biedt een mondeling examen uitkomst.
Meer informatie www.watersportcursussen.nl