Informatie voor de watersporter

Watersportende vrouwen-community VrouwAanBoord houdt 5 november haar eerste landelijke bijeenkomst

PERSBERICHT
vrouwaanboordColijnsplaat, Nieuwe Wetering – Op zaterdag 5 november vind er een landelijk evenement plaats bij ‘Tussen Kaag en Braassem’, in Nieuwe Wetering. De doelgroep van dit event zijn vrouwen die genieten op en rondom het water.
De meeste zijn fanatieke watersportdames. Zij bevaren alle type schepen, van supboard tot klipper, zeilboot motorboot en alles wat daar tussen zit. Het doel is deze vrouwen met elkaar te verbinden, kennis en informatie te delen, en samen een gezellige en waardevolle dag te beleven. Deze vrouwen komen uit het hele land en België. Er is een gevarieerd programma gericht op deze doelgroep.
Na een aantal jaren heeft de site vrouwaanboord.nl, maar vooral de besloten Facebook groep, een aantal zeer enthousiaste en trouwe volgers. De introductie afgelopen zomer van de VrouwAanBoord-vlag zorgde voor spontane ontmoetingen onder watersportvrouwen, die elkaar op het water onderweg tegenkwamen en herkennen aan de VAB vlag.
Door het grote enthousiasme van deze vrouwen na het ontmoeten van elkaar ontstond het idee voor dit landelijke event. Het is de eerste keer. Het maximaal aantal deelneemsters is 50.
Meer informatie www.vrouwaanboord.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht