Informatie voor de watersporter

Watersportgroothandel AVA Marine zoekt dealers voor MOTUL Marine Oil smeermiddelen en onderhoudsproducten voor scheepsmotoren en buitenboordmotoren

PERSBERICHT
Meppel – Recent heeft AVA Marine de verdeelfunctie als groothandel voor de watersportbranche van MOTUL Marine Oil ter hand genomen. MOTUL OIL is een actieve en bekende fabrikant met een zeer complete en kwalitatief hoogwaardige lijn nautische smeermiddelen alsmede onderhoudsproducten.
De nautische smeermiddelen van Motul Marine zijn specifieker afgestemd op de toepassing en bescherming van de scheepsmotoren en buitenboordmotoren en kent bovendien alle aanbevelingen van fabrikanten.
Scheepsmotoren worden onder heel andere omstandigheden gebruikt dan automotoren. Ze werken onder veel lagere temperatuur, omdat hun koelsysteem werkt met het water waarin ze op dat moment varen, water uit rivieren, meren of de zee. Het volle gebruik met koelwater met een relatief lage temperatuur veroorzaakt een grotere vervuiling van de bougies, de zuigers en de kleppen. Dat is de reden dat er voor marine motoren ook aangepaste smeermiddelen en onderhoudsproducten gebruikt worden. MOTUl OIL Marine heeft ze allemaal en raadt iedereen aan deze speciale producten ook te gebruiken voor een langere levensduur en een grotere betrouwbaarheid van de motor.
MOTUL OIL heeft daarvoor haar eigen ‘blending’ hetgeen zekerheid betekend voor een hoogwaardig product van constante kwaliteit. Bovendien heeft MOTUL marketing voordelen daar de producten zeer fraai presenteren door de fraaie verpakkingen en er qua merchandising volop mogelijkheden zijn!
AVA Marine komt graag in contact met detailhandel-bedrijven, jachtwerven en servicebedrijven om tot een dekkend dealernetwerk te komen.
Voor meer informatie www.avamarine.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht