Informatie voor de watersporter

Watersportondernemer en directeur HISWA te Water Paul Boomsma erlelid HISWA-vereniging

PERSBERICHT
Amsterdam – Tijdens de HISWA Algemene Ledenvergadering in december 2015 ontving Paul Boomsma het erelidmaatschap van HISWA Vereniging. Algemeen voorzitter van HISWA Vereniging, Peter Brussel, reikte hem de oorkonde en de bijbehorende versierselen uit. Boomsma geldt al sinds de jaren ‘70 als een belangrijke ambassadeur van HISWA Vereniging.
Boomsma is al decennia actief in de watersportindustrie in het algemeen en voor HISWA in het bijzonder. Mede door zijn inzet is de organisatie van de watersportindustrie geprofessionaliseerd, zowel op nationaal als op internationaal niveau. Hij stond vanuit Boomsma Handelsonderneming, later GEBO-Boomsma als Penningmeester aan de basis van de oprichting van HISWA Vereniging als brancheorganisatie. Dat gebeurde in 1984 door een fusie met de afdeling watersport van de BOVAG.
Paul heeft zich ingezet voor ICOMIA – de internationale koepel van watersportbrancheorganisaties – en METS, de grootste internationale watersportvakbeurs ter wereld. Boomsma was ook jarenlang betrokken als lid van de tentoonstellingscommissie bij de HISWA Amsterdam Boat Show. Momenteel is hij directeur van HMM Exhibitions BV en verantwoordelijk voor de exploitatie van de HISWA te water.
Meer informatie www.hiswa.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht