Informatie voor de watersporter

Watersportverbond pakt in uniek jaar uit met watersporten voor iedereen

Het Watersportverbond pakt dit watersportseizoen uit met activiteiten en evenementen voor iedereen die wil genieten op het water. Kennismaken met diverse watersporten kan tijdens het watersportfestival de Dutch Water Week, Optimist on Tour en Mobiele Zeilles. Daarnaast kan Nederland dit jaar kijken naar zeilsport op het allerhoogste niveau tijdens de Allianz Regatta in Almere en The Ocean Race stopover en het Allianz WK Zeilen in Den Haag.

Met onder andere de Clean Up on Tour brengen Allianz en het Watersportverbond gezamenlijk ook het belang van schoon water onder de aandacht. Om het seizoen ook met iedereen af te sluiten roepen Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam en het Watersportverbond op om 16 september te helpen met World Clean Up Day.

Watersportfestival Dutch Water Week 2023

Tijdens de Dutch Water Week, mede mogelijk gemaakt door Allianz, nodigt het Watersportverbond iedereen uit om te komen genieten op het water. Het watersportfestival in en rond Almere en Amsterdam vindt plaats van 27 mei t/m 4 juni. Bezoekers kunnen tijdens deze week kennis maken met een grote verscheidenheid aan watersporten.

Voor meer informatie: Watersportverbond.nl

Foto: Leonard Fäustle

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht