Informatie voor de watersporter

Watersportverbond versterkt werkorganisatie met manager communicatie Anne Loes Kokhuis en manager wedstrijdsport Arend van Bergeijk

PERSBERICHT
Utrecht – Het Watersportverbond is verheugd te kunnen melden dat Anne Loes Kokhuis en Arend van Bergeijk worden aangesteld als nieuwe managers Commercie & Communicatie en Wedstrijdsport. Door de versterking van de werkorganisatie wordt er een verdere kwaliteitsslag gemaakt en kan er een betere invulling worden gegeven aan de uitvoering van het Beleidsplan 2017+: Sterk op het water.
Maurice Leeser, directeur Watersportverbond is erg blij met de versterking van het team: “Vanwege het nieuwe Beleidsplan 2017+: Sterk op het water en de stappen die het Watersportverbond kan én moet maken om toekomstbestendig te blijven zet het Watersportverbond de komende jaren sterk in op het creëren van nieuwe verdienmodellen en van een passend (wedstrijd)sportaanbod. Om dit te bewerkstelligen is een sterke en een continue in ontwikkeling zijnde organisatie een vereiste, meer met minder. Arend en Anne Loes zijn ervaren in hun vakgebied en hebben in de loop der jaren veel expertise opgedaan, zowel binnen als buiten de (water)sport. Ik ben trots om ze te mogen verwelkomen en ik kijk vol vertrouwen naar het behalen van onze geformuleerde doel(stelling)en ambities.”
Anne Loes Kokhuis manager Commercie & Communicatie
Anne Loes Kokhuis beschikt over veel ervaring op het gebied van Commercie en Communicatie. Als zzp’er werkte Kokhuis al intensief samen met het Watersportverbond op het gebied van commerciële zaken voor de finish van de Volvo Ocean Race in Den Haag, en maakt nu de stap naar een prominentere rol binnen het Watersportverbond.
Kokhuis heeft de nodige ervaring opgedaan als manager Commerciële Zaken bij de KNWU en heeft daarvoor als Marketing Manager bij o.a. Ziggo en Eneco gewerkt. Per 1 mei 2018 gaat ze aan de slag bij het Watersportverbond waar ze leiding gaat geven aan de afdeling Communicatie & Commercie.
Arend van Bergeijk manager Wedstrijdsport
Arend van Bergeijk zal per 1 juli 2018 het Watersportverbond komen versterken als manager Wedstrijdsport. Van Bergeijk is een zeer ervaren (zee)zeiler. Zo zeilde hij in 1997-1998 rond de wereld in de Whitbread Round the World Race (nu Volvo Ocean Race), won hij de Tour de France a Voile en nam hij deel aan diverse (internationale) zeilevenementen.
Zijn ervaringen op het water heeft Van Bergeijk ook gebruikt in de ontwikkeling en vernieuwing van de zeilsport. Zo was hij tussen 2015-2017 competitieleider van de Eredivisie Zeilen en nauw betrokken bij de North Sea Regatta. Ook is hij de race director bij de Volvo Ocean Race finish in Den Haag. In het bedrijfsleven was Van Bergeijk o.a. werkzaam bij de ABN AMRO en Royal Bank of Scotland als financieel expert. Door de aanwezige kennis en ervaringen is Van Bergeijk de ideale manager om samen met team Wedstrijdsport de wedstrijdsport binnen het Watersportverbond verder te ontwikkelen en de verenigingen te ondersteunen.
Meer informatie www.watersportverbond.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht