windverwachting

Watersportvereniging Zwaagwesteinde opent 2 april 'Multi Functionele Accommodatie' voor watersporters op Lits- Lauwersmeerroute

PERSBERICHT
Zwaagwesteinde – Zaterdag 2 april a.s. om 15.00 uur vindt de officiële opening plaats van de nieuwe Multi Functionele Accommodatie op het havencomplex van Watersportvereniging “De Westerein e.o.” aan de Lange Reed in De Westereen (Zwaagwesteinde). Naast een aantal ruimtes voor de eigen vereniging is een groot gedeelte ingericht voor de watersporter die aanlegt in de naastgelegen (gemeentelijke) passantenhaven.
Naast douche- en wc-ruimtes (ook voor rolstoelgebruikers) is er ook een wasmachine en droger aanwezig. Tevens is er een ontvangstruimte waar men o.a. informatie kan krijgen over plaatselijke- en regionale toeristische bedrijven. Ook kan de watersporttoerist gebruik maken van een z.g. verblijfsruimte met o.a. een kleine bibliotheek. Naast de genoemde voorzieningen zal een medewerker van Talant zijn intrek in een gedeelte van het gebouw nemen, om vandaar uit zijn werkzaamheden te coördineren.
Door deze nieuwe accommodatie zal volgens boven genoemde watersportvereniging de watersporttoerist, die de Lits- Lauwersmeerroute vaart, langer in De Westereen en omgeving verblijven en zal ook de plaatselijke middenstand hiervan profiteren. (Beleef Friesland / Nauticlink)

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X