Informatie voor de watersporter

Wauquiez zeiljachten ruim vertegenwoordigd tijdens Genoa International Boat Show

PERSBERICHT

De Wauquiez Centurion 40s.
De Wauquiez Centurion 40s.
Ouddorp, Breskens – Sinds november 2015 is Breskens Yacht Service uit Breskens distribiteur in Nederland en België van het gerenommeerde zeiljachtenmerk Wauquiez. Authentieke zeiljachten met unieke eigenschappen en optimale prestaties, uitermate geschikt voor de Belgische en Nederlandse wateren. For Sail Yachting is vanuit Marina Port Zélande verantwoordelijk voor de verkoop in Nederland. Tijdens de Genoa International Boat Show (20-25 september 2016) kunt u diverse topmodellen van deze Franse werf in levende lijve bezichtigen.
Wauquiez wordt al vele jaren geroemd om zijn solide jachten. De authentieke Wauquiez zeiljachten ademen kwaliteit, veiligheid en comfort en staan bekend om hun uitzonderlijke prestaties. De zeiljachten worden volledig met de hand vervaardigd en hoogwaardig afgewerkt. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en innovatieve materialen. De Franse werf is bovendien één van de weinigen met een eigen timmerwerkplaats. Absolute stokpaardjes van de Franse werf zijn de Centurion-lijn en de Pilot Saloon-lijn.
Centurion: racer en cruiser ineen
De Centurion-lijn staat vooral bekend om zijn state-of-the-art cruiser-racers. Deze jachten zijn niet alleen bijzonder wendbaar, maar bieden ook alle luxe en comfort voor een ontspannen vaartocht. De jachten zijn van een onberispelijke kwaliteit en geschikt voor alle soorten wateren. De Wauquiez Centurion 57, te zien tijdens de Genoa International Boat Schow, is bovendien bekroond tot ‘European Luxury Yacht of the Year 2015’.
Pilot Saloon: geschikt voor alle weersomstandigheden
De Pilot Saloon-lijn wordt gekenmerkt door ruimte, licht, snelheid, comfort, verfijning, plezier en vooral vrijheid. Alle jachten zijn voorzien van een verhoogde salon met panoramisch zicht op zee. Dit unieke ‘saloon-concept’ maakt het mogelijk ook op een regenachtige dag bovendeks te zitten en te genieten van het uitzicht. Dit maakt de Pilot Saloon-lijn uitermate geschikt voor alle weersomstandigheden en in het bijzonder voor de Nederlandse en Belgische wateren. De Wauquiez Pilot Saloon 58 beleefde nog geen 14 dagen geleden haar wereldpremière tijdens het Cannes Yachting Festival. Het jacht zal opnieuw te bezichtigen zijn tijdens de Genoa International Boat Show, evenals de Wauquiez Pilot Saloon 48.
De Genoa International Boat Show vindt plaats van 20-25 september 2016. Tijdens dit grootse evenement kunt u de Pilot Saloon 48, de Pilot Saloon 58 en de Centurion 57 komen bekijken. Mocht u niet in de gelegenheid zijn naar Genoa af te reizen, een werfbezoek is ook altijd te organiseren en absoluut een aanrader!
Meer informatie www.forsailyachting.nl of www.breskensyachtservice.eu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht