Week van de Watersport 2015 mag zich verheugen in 30 procent meer inschrijvingen dan voor de eerste editie in 2014

PERSBERICHT
Amsterdam – “De inschrijvingen lopen nog maar een maand en de aanmeldingen komen nu al goed binnen”, zegt Nancy van Hees, projectmanager van de Week van de Watersport. “Na het succes van 2014 zijn er dit jaar al 30% meer aanmeldingen voor de Week van de Watersport”. De watersportbranche zet zich goed in en wil de watersport op de kaart zetten in de week van 2 t/m 9 mei.
Veel verschillende watersporten te doen
Tijdens de Week van de Watersport zijn er heel veel verschillende activiteiten te beleven. Een aantal activiteiten zijn gratis en andere activiteiten worden met korting aangeboden. Heel veel ondernemers melden zich aan met verschillende leuke initiatieven, zoals kitesurfen in Scheveningen, sloep varen in Grou, suppen in Friesland en zeillessen in Aalsmeer. De eerste aanmelding kwam dit jaar van een kano vereniging in Rotterdam. Daar kan men kennis maken met kanoën.
WaterReijk Weerribben Wieden eerste partner van de Week
Marketing Oost is dit jaar de eerste partner die haar gebied en ondernemers landelijk wil promoten tijdens de Week van de Watersport. WaterReijk Weerribben Wieden is de watersportregio van de provincie Overijssel. Prachtige natuur van het Nationaal Park Weerribben-Wieden afgewisseld met unieke waterdorpen zoals Giethoorn. Meertjes, geulen, plassen en grachten afgewisseld met rietland en trilveen. Voor watersporters en liefhebbers die het water op willen is er volop keuze. Varen in een fluisterboot of Gieterse punter, in een zeilboot of sloep, in een kano of op een surfplank. Het water in het Noordwesten van Overijssel biedt voor een ieder waterplezier.
Hiswa Amsterdam
Tijdens de Hiswa Amsterdam worden de eerste locaties en bedrijven bekend gemaakt op een grote stand. Bezoekers van de beurs kunnen zo kijken wat er allemaal te beleven is en aangeven wat ze graag willen doen tijdens de week. Ook kunnen ze leuke prijzen winnen.
Over de Week van de Watersport
Tijdens deze week staat alles in het teken van de watersport. Er wordt een ruim aanbod aan activiteiten georganiseerd bij tal van verschillende watersportverenigingen, watersportclubs en watersportbedrijven. Voor jong en oud is er wat te beleven op en rondom het water. Tijdens de week kun je allerlei watersporten eens uit proberen.
De Week van de Watersport wordt door heel Nederland georganiseerd en wordt omarmd door Hiswa vereniging, Nederlandse Wake en Waterskibond (NWWB), CWO, Nederlandse Jachtbouw industrie (NJI), Scouting Nederland, KNRM, Hiswa te Water, Hiswa Amsterdam Boatshow, Holland Surfing Association en De Telegraaf Vaarkrant.
Meer informatie www.weekvandewatersport.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X