Weer twee nieuwe modellen Woest-sloepen van deVosdeVries Design te water gelaten

PERSBERICHT
woestAmsterdam – Sinds de lancering van WOEST tijdens de Miljonair Fair 2010, heeft het merk zich verder ontwikkeld en zijn er drie nieuwe Woest sloepen opgeleverd; deze zomer zijn zowel de derde als de vierde sloep in de reeks te water gelaten.
WOEST is een aluminium, klassiek ogende spitsgatsloep, ontworpen om in traditionele stijl door de grachten te varen, te waterskiën of met 30 knopen over het water te ‘vliegen’. De combinatie van het klassieke design met de vele originele details en het moderne onderwaterschip is populair.
Naar aanleiding van een specifieke vraag heeft deVosdeVries design tevens een shallow draft versie ontwikkeld voor gebruik op ondiepere wateren. Hierbij is de topsnelheid van 30 knopen onveranderd gebleven.
deVosdeVries design is nauw betrokken geweest bij de bouw van deze laatste modellen voor de verdere ontwikkeling van het ontwerp en de details.
De romp van WOEST is gebouwd door Freddie Bloemsma van Alucraft en de afbouw is verzorgd door Habbeké Shipyard.
De WOEST sloepen zijn voorzien van een 265 pk 6 cilinder TDI van Volkswagen-Marine. Het interieur en de vloeren zijn volledig van teak en WOEST is uitgerust met 2 koelkasten, elektrisch toilet, spoelbak, dekwas, douche, 4 slaapplaatsen, Nespresso koffie corner en JBL soundsysteem. WOEST is een onderhoudsarme en zelflozende sloep.
Meer informatie www.devosdevriesdesign.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X