Informatie voor de watersporter

Wegens succes houdt Dekker Watersport zaterdag 14 januari tweede instructie Volvo Ocean Race Game

PERSBERICHT
Zaandam – Zaterdag 14 januari is er weer een Volvo Ocean Race Game briefing bij Dekker Watersport in Zaandam. De vorige briefing op 11 december was een groot succes. De etappewinst naar Abu Dabhi is uiteindelijk naar een Italiaan gegaan. Echter de tweede plaats was er voor een Nederlander. Hij zal ook aanwezig zijn bij de briefing. Wellicht krijgt u nog een tip ook. Zaterdag de 14e is de start van de 3e leg van Abu Dabhi V.E.A. naar het Chinese Sanya. Zowel voor de echte boten alsmede de virtuele boten. De briefing is van 10.30-11.30.
Wat is de www.volvooceanracegame.com ?
Ontwikkelaar is het Nederlandse bedrijf United Games. De VORG is een online game waarbij je zelf een VOR 70 boot bestuurd. Je start gelijk met de echte boten en zeilt hetzelfde traject. Ook heb je de beschikking over dezelfde zeilen en windinformatie als de echte boten. Gelukkig zit er ook een stuurautomaat bij zodat je de boot niet 24 uur per dag zelf hoeft te sturen. Je kunt je boot ook besturen vanaf een Iphone of Android smartphone. Hiervoor zijn speciale apps te downloaden. Alle deelnemers kunnen in de game met elkaar twitteren, facebooken en mailen. De VORG heeft ook nog een social media kant. De hoofdprijs is een gloednieuwe Volvo XC60 personen auto. Een hele serieuze prijs!
Live briefing bij Dekker Watersport.
Marijn Harinck van United Games geeft een exclusief kijkje achter de schermen van de VOR game. Alle deelnemers en geïnteresseerde zijn welkom. Marijn geeft tips&tricks voor de 3e etappe. Wat is de snelste koers? Hoe om te gaan met de weersystemen tijdens de etappe? Alle aanwezige krijgen een coupon met een speciale code. Hiermee ontvangen zij in de game een gratis Code Zero.
Marijn geeft de briefing in de winkel van Dekker Watersport in Zaandam. De briefing is zaterdag 14 janauri van 10.30 tot 11.30. De start van de 3e etappe is om 12.00. Dekker Watersport is gevestigd aan de Pieter Ghijsenlaan 4 in Zaandam. Parkeren is gratis.
Voor informatie www.dekkerwatersport.nl en www.volvooceanracegame.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht