Informatie voor de watersporter

Wel 140 Blauwe Vlaggen in 2012 uitgereikt, onder meer aan Kempers Watersport aan de Westeinder

PERSBERICHT
Aalsmeer – Met voor de 3de maal de uitreiking van de blauwe vlag aan Kempers Watersport, zien de broers Bart en Joost Kempers hun inspanningen om een kwalitatief hoogwaardige en complete dienstverlening te leveren beloond en erkend.
De Internationale Jury voor de Blauwe Vlag heeft dit jaar in Nederland 140 Blauwe Vlaggen toegekend. Dit is een stijging van 9% ten opzichte van 2011. Het gaat dus de goede kant op de kwaliteit van jachthavens en stranden in Nederland. Dat er bedrijven zijn die hier al eerder op constructieve wijze volop aandacht voor hadden mag blijken uit het feit dat de broers Bart en Joost Kempers de Blauwe Vlag en het certificaat zelfs in successie voor hun Jachthavens te Kudelstaart (Joost 3de keer) en Aalsmeer (Bart 1ste keer) ontvingen.
Uitreiking in Noordwijk aan Zee
De uitreiking vond plaats op 25 mei a.s. in Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk aan Zee. In het bijzijn van Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje maakte juryvoorzitter Patrick Poelmann bekend dat Bart en Joost Kempers van Kempers Watersport wederom de Blauwe Vlag mogen voeren in 2012. Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje opende daarna het Blauwe Vlag seizoen plechtig met het hijsen van de vlag op het strand van Noordwijk.
Veilige en schone stranden en jachthavens
De Blauwe Vlag is een internationale onderscheiding die jaarlijks wordt toegekend aan stranden en jachthavens die veilig en schoon zijn. In de praktijk betekent dit dat genomineerden moeten voldoen aan een aantal belangrijke criteria zoals schoon (zwem)water, goede sanitaire voorzieningen en een hoge mate van veiligheid. De Blauwe Vlag is één jaar geldig: jaarlijks wordt opnieuw aan de hand van controles bekeken of de stranden en jachthavens nog aan de vereisten voldoen.
Kwaliteit is speerpunt in bedrijfsvoering
Kwaliteit en het ontzorgen van haar klanten zijn speerpunten in de bedrijfsvoering van Kempers Watersport, een veilige en schone jachthaven is daarbij dus een minimum vereiste. Kempers Watersport ziet haar klanten graag als gasten die graag in hun vrije tijd verblijven in en rond de jachthavens van Kempers voorzien van alle voorzieningen en comfort inclusief op beide locaties een kwalitatief goed en gezellig restaurant. Zo is bij Kempers Watersport het beleven van watersport full-service gegarandeerd.
Meer informatie www.kemperswatersport.nl en Blauwe Vlag

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht