Wereldprimeur zeiljacht Contest 67CS op Franse watersportbeurs in Cannes vol geavanceerde techniek

Medemblik – Het Nederlandse Contest Yachts zal tijdens het komende ‘Cannes Yachting Festival 2016’ van van 6 tot 11 september voor het eerst haar nieuwe 19 meter lange Contest 67CS aan de wereld tonen.
contest67CS
Het ‘state of the art’ zeiljacht is het eerste compleet nieuwe model sinds dat de werf twee jaar geleden de samenwerking op het gebied van design met het befaamde Duitse ontwerpbureau judel/vrolijk & co bekend maakte.
De Contest 67CS wordt onder Lloyds’ eisen semi-custom gebouwd met een basis indeling van vier hutten inclusief een eigenaarshut voor of achter in het jacht. Het zeiljacht laat zich solo zeilen, kan aan wedstrijden meedoen, en even goed met z’n tweeën als met een hele familie worden gezeild.
Terwijl er op dit moment nogal wat nieuwe boten van dit formaat voor performance cruising worden gebouwd, onderscheidt de nieuwe telg van de Hollandse familiewerf zich in de uitzonderlijke hoeveelheid techniek, die de boot rijk is op het gebied van veiligheid en back-up mogelijkheden. Deze varieert van de airco in de speciale technische ruimte tot de toegangelijkheid van servicepunten en de touch screen besturing en monitoring van alle operationele processen.
Meer informatie www.contestyachts.com en www.cannesyachtingfestival.com