Vacature Motorboot

Werken in de watersport?

Altijd al gedacht aan een carrière-switch? Doen waar je hart ligt. Je liefde voor de watersport combineren met een communicatie-achtergrond? Dit is de kans.


Het tijdschrift Motorboot heeft een vacature voor een redacteur voor een kleine vier dagen per week (30 uur). Motorboot is een fysiek magazine dat al 38 jaar bestaat en maandelijks verschijnt. Naast het blad is er een site, een nieuwsbrief, website en is Motorboot actief op social media. Kortom, een complete multi-media-organisatie. De tijden van een ruime redactie waar de expertises verdeeld zijn over meerdere redacteuren ligt ver achter ons. Zo bestaat ook de redactie van Motorboot een klein, dynamisch team. Je gaat werken in Ermelo dat iets onder Harderwijk ligt. Dichtstbijzijnde vaarwater: Wolderwijd.

Flex

Als redacteur van Motorboot stuur je freelancers aan maar je gaat ook zelf op pad voor reportages en interviews. De content die je zelf maakt moet natuurlijk geschikt zijn voor de verschillende kanalen. Motorboot zoekt iemand met HBO werk- en denk niveau en natuurlijk met affiniteit met de watersport en dan vooral met motorbootvaren. Je hebt een vlotte pen en een goed gevoel voor taal en het liefst al redactionele ervaring. Werken op een redactie vraagt je om zelfstandig, flexibel en leergierig te zijn. 
In de vacature wordt niks gezegd over fotograferen of het maken van video’s. De vacature lijkt vooral gericht op een functie als schrijvende redacteur.Dus: stroomt er watersportbloed door jouw aderen? Dan heb je hier een leuke functie bij een schitterend blad.

https://www.motorboot.com/vacature-redacteur-m-v/

Dit bericht is geschreven door Klaas Wiersma, onafhankelijk watersport journalist voor Nauticlink. Wil je reageren op dit bericht? Laat hieronder een reactie achter of stuur Klaas Wiersma een e-mail via nieuwsdienst@nauticlink.com of contact hem via linkedin