windverwachting

Werkendamse werf 'BAS Aluminium Boten en Sloepen' brengt geheel nieuwe LSB 700 CABIN-sloep op de markt

PERSBERICHT
Werkendam – Ook in 2011 is de Werkendamse werf BAS Aluminium Boten & Sloepen volop in beweging. Op de Nationale Sloepenshow in Lelystad werd de volledig nieuwe LSB 700 CABIN getoond; een ranke 7 meter spitsgatsloep met volledig geïsoleerde kajuit en slaapplaats voor 2 personen. Aan binnenruimte geen gebrek, het bed heeft een lengte van maar liefst twee meter twintig! Daarnaast is de kajuit voorzien van stromend water, kookgelegenheid en is er voldoende bergruimte aanwezig. Desgewenst kan ook een koelkast worden ingebouwd.
De LSB 700 Cabin wordt standaard uitgevoerd met een Volvo Penta dieselmotor en is compleet leverbaar vanaf 49.500 euro inclusief BTW.
Nog meer nieuws!
Voor wie snel wil varen: begin september introduceert BAS de volledig nieuwe SEARCHER 850. deze stoere sloep biedt onder andere dieselvoortstuwing, snelheid, een af te sluiten toiletruimte, stromend water, koelkast en een boegschroef. Voor 59.500 euro inclusief BTW wordt een heel compleet schip geleverd. Naast deze 8.50 meter versie komt in het najaar een 6.50 meter versie beschikbaar voor een prijs net onder de twintig duizend euro.
Voor meer informatie www.bas-sloepen.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X