Informatie voor de watersporter

West Yachting kondigt verhuizing naar Lemmer aan

West Yachting verhuist zijn hoofdkantoor van Workum naar Lemmer.  Deze beslissing markeert een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het bedrijf en biedt nieuwe mogelijkheden voor groei en ontwikkeling.

Met een sterke focus op het leveren van hoogwaardige boten, heeft West Yachting besloten zijn operationele basis te verplaatsen naar Lemmer, een welbekende plaats voor watersportliefhebbers en maritieme activiteiten. Deze verhuizing stelt het bedrijf in staat om nog dichter bij zijn klanten te zijn en nog beter te voldoen aan hun behoeften.

De verhuizing van Workum naar Lemmer wordt strak gecoördineerd, om een naadloze overgang te garanderen. De oplevering van nieuwe jachten gaat tijdens de verhuisperiode gewoon door.

Eigenaren Klaas Mollema en Gert Sonsma kijken ernaar uit om klanten te verwelkomen in hun prachtige nieuwe vestiging aan de Vuurtorenweg 16 in Lemmer vanaf 1 juni aanstaande.

Voor meer informatie: westyachting.com

Foto: West Yachting

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht