Informatie voor de watersporter

Wethouder Sport Den Haag opent watersportseizoen Scheveningen tijdens viering jubileum Minerva

Persbericht
Scheveningen –  Op 21 april organiseert A La Carte Cruises in Scheveningen de Opening van het Watersportseizoen 2011 en het jubileum van het tall ship Minerva. Er wordt uitgebreid gevierd dat het exact vijf  jaar geleden is, dat de Minerva opnieuw gedoopt werd en onder nieuw management weer tot de trots van Scheveningen werd hersteld. Het schip wordt weer geregeld onder volle zeilen voor de kust gesignaleerd en neemt tevens deel aan vele (buitenlandse) maritieme evenementen.
Vanwege dit jubilieum treedt tall ship Minerva op als gastlocatie voor de Opening van het Watersportseizoen 2011. Een perfecte illustratie dat business en watersport uitstekend samengaan. Ondernemen is tenslotte een kwestie van scherp aan de wind zeilen !
Watersport biedt een ideale achtergond voor relatie-evenementen, bedrijfsuitjes of personeels-feesten. Heerlijk samen het water op, ontspannen en toch actief, en voldoende tijd om met elkaar bij te praten of informeel te brainstormen. Uiteraard duurzaam en maatschappelijk verantwoord. Niet persé duur en toch het juiste imago. En met de Olympische Spelen in het vooruitzicht een mooie manier om topprestaties te stimuleren, zowel sportief als zakelijk.
Programma 21 april:
17.00 – 18.15 Ontvangst aan dek van de Minerva
18.15 – 18.30 Opening van het Watersportseizoen door wethouder Sport Karsten Klein & Proost op Jubileum Minerva
18.30 – 19.30 Vaartocht op zee
A la Carte Cruises wil graag in contact komen met organisaties of bedrijven, die affiniteit hebben met haar ‘maritieme watersportproduct’. Zij zijn ook welkom tijdens deze opening van het seizoen.
Meer informatie www.alacartecruises.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht