windverwachting

WhisperPower breidt 'Premium Service Partner' netwerk voor servicepunten uit

PERSBERICHT

whisperpower
Health check generator aan boord door Premium Service Partner

Drachten – WhisperPower groeit en breidt haar Premium Service Partner netwerk voor de maritieme markt in de Benelux verder uit.
Steeds meer werven, installateurs en eindgebruikers vinden de weg naar WhisperPower. Naast de populaire serie Orange acculaders, omvormers, combi’s en accu’s voert WhisperPower al jarenlang de bekende WhisperPower Generatoren. Met de komst van de jongste telg in de generatorenfamilie, de Piccolo, een zeer compacte 3,5 kW krachtpatser uit de nieuwe Genverter Range, zijn de verkopen explosief gestegen.
Net zoals de motor in uw auto hebben generatoren ook onderhoud nodig. Om in die behoefte te voorzien heeft WhisperPower op een aantal strategische plaatsen in de Benelux extra Premium Service Partners aangesteld. Bent u in het bezit van een Mastervolt Whisper of WhisperPower generator of op zoek naar een nieuwe set dan kunt u bij deze experts terecht.
Heeft u net een schip gekocht waarin een Whisper of WhisperPower generator aanwezig is dan kunt u er ook voor kiezen om tegen een vast tarief een zogeheten ‘health check’ te laten uitvoeren door één van de WhisperPower Premium Service Partners. Alle cruciale delen worden gecheckt en nagelopen. Voor u de zekerheid dat u weer tijden onbezorgd voorzien wordt van stroom!
Meer informatie www.whisperpower.com

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X