123 stickers

WhisperPower introduceert krachtige sinus omvormer-acculader combinatie op HISWA te Water

PERSBERICHT
whisperpower_sup_combiDrachten – De Supreme Combi sinus omvormer/acculader combinatie van WhisperPower is de nieuwe wannahave voor iedere bootbezitter.
Met deze Supreme Combi kunt u 220 Volt apparatuur, zoals het Nespresso apparaat, de waterkoker, computers en tv’s, zonder dat u aan de walstroom ligt of de generator laat draaien, nu ook aan boord gebruiken. Het apparaat levert de 230 V sinus spanning vanuit de 12 V boordaccu. Bij aansluiting aan de walstroom of de 230 V generator wordt de boordaccu weer snel en volledig geladen door de ingebouwde 3-traps acculader.
De scherp geprijsde Supreme Combi heeft een modern en functioneel ontwerp en is eenvoudig zelf te installeren.
De Supreme Combi is verkrijgbaar in twee modellen. Het kleinste model heeft een omvormervermogen van 1000 W (piekvermogen 2000 W) en een acculader van 40 A. Introductie prijs EUR 675,– incl BTW. Het grotere model heeft een vermogen van 2000 W (piekvermogen van 4000 W) en een acculader van 55A. Introductie prijs EUR 899,– incl BTW.
De Supreme Combi wordt geleverd via de vakhandel en is te bestellen op de Hiswa te Water stand nr. T.07 waar het volledige leveringsprogramma, inclusief de nieuwe Genverter Piccollo 4 (3.6 kVA), getoond wordt.
Meer informatie www.whisperpower.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X