windverwachting

Whisperpower met onder andere nieuw systeempaneel, en hoogvermogen sinus omvormer op HISWA te Water 2015

whisperpower_hiswa15Drachten – Tijdens de Hiswa te Water introduceert WhisperPower drie nieuwe touchscreen panelen voor de verschillende energiesystemen die het bedrijf uit het Friese Drachten levert.
Met het nieuwe WhisperTouch systeempaneel, leverbaar in 5, 7 en 10 inch, kan de booteigenaar in één oogopslag zien hoe de energiehuishouding eruit ziet. Met informatie over de accu inhoud, de landaansluiting, de WhisperPower generator, indien aanwezig, de omvormer en de acculader. Alle energieapparatuur kan door dit overzichtelijke en goed leesbare systeempaneel centraal bediend worden. Inclusief de instelling van de acculader voor de juiste landaansluiting (Power Support). De WhisperTouch panelen kunnen ook worden aangesloten op andere boordapparatuur waaronder de brandstofmeter of het navigatiesysteem.
Verder zal WhisperPower de AC PowerCube, een hoogvermogen sinus omvormer, die als de “stille generator“ geleverd wordt bij de WhisperPower energiesystemen, tentoonstellen.
De AC PowerCube is een professionele omvormer geschikt om het hele 230V boordnet, zonder draaiende generator, van stille stroom te voorzien. De 14 kVA uitvoering wordt als opvolgend model van de AC PowerCube 7 kVA op de markt gebracht. Met een piekvermogen van 28 kVA is deze omvormer de zwaarste die op de markt beschikbaar is.
Airconditioning, koken, bakken in de oven, water maken, kan nu direct op de omvormer. Met als resultaat minder brandstofverbruik, minder geluidsoverlast en minder draaiuren voor de dieselgenerator.
Deze en andere producten van WhisperPower vindt u terug in de uitgebreide nieuwe WhisperPower catalogus die op de stand K345 verkrijgbaar is.
Meer informatie www.whisperpower.com

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X