windverwachting

WhisperPower tevreden over start wereldwijde marketing campagne All-In-One PowerStation tijdens METS

PERSBERICHT
whisperpower_mets_2014Op de METS – Marine Equipment Tradeshow – trok de stand van WhisperPower opmerkelijk veel aandacht. Maar liefst de helft van de 84 m2 grote stand was opvallend en gestileerd ingericht voor de introductie van de All-In-One PowerStation. Met het thema SIMPLIFYING COMPLEXITY werd een wereldwijde marketing campagne rond de WhisperPower All-In-One PowerStation gelanceerd.
‘Wij zijn zeer tevreden over het aantal en de kwaliteit van de bezoekers. We zien de laatste jaren wel een verschuiving van dealers en regionale bedrijven naar internationale distributeurs, groothandels en werven. Deze laatste groep, voor het overgrote deel reeds bestaande relaties, volgen de productontwikkelingen bij WhisperPower op de voet en bezochten de stand om zich te laten informeren over de laatste innovaties. De reacties waren zeer positief wat voor ons de bevestiging is dat we de goede weg in zijn geslagen.’ Aldus Roel ter Heide, eigenaar en directeur van WhisperPower. ‘Bij het ontwikkelen van onze producten vragen we ons continue af hoe we het voor de eindgebruiker, werf en installateur gemakkelijker kunnen maken. Vandaar ook dat wij hebben gekozen voor het thema SIMPLIFYING COMPLEXITY en de implementatie van onze nieuwe pay-off ‘generating confidence’’, vult Roel aan.
De productrange van WhisperPower, waarvan het grootste deel ook te zien was op de METS is het laatste jaar sterk uitgebreid. Men kan tegenwoordig voor een compleet plug-and-play elektrische systeem maar ook voor alle losse componenten terecht bij WhisperPower
Grote interesse was er onder meer voor de All-in-one PowerStation en de Piccolo 4 kW generator.
All-in-One PowerStation
Met de PowerStation beantwoord WhispePower aan de tot nu toe latente vraag van de markt naar een compleet makkelijk te installeren en te bedienen energiesysteem. Het All-in-One PowerStation bevat een compacte geluidsarme hybride, instelbare toeren dieselgenerator, uitgevoerd met een hoog-rendement permanent magneet dynamo. De diesel generator werkt samen met de sinus omvormer, de acculader of Combi die aangesloten zijn op de long-life boordaccu’s. Ook start- en boegschroefaccu’s worden vanuit het PowerStation geladen. Vitale onderdelen zoals DC schakelaars, zekeringen en spanningsbewakers zijn geïntegreerd in het systeem. All-in-One PowerStations kunnen worden ingeplugd in elke landaansluiting in de wereld (90-260VAC, 50 of 60Hz) en zijn verkrijgbaar in vermogens tussen 2 en 32 kW. Een mooi touch screen maakt het systeem compleet. Het PowerStation kan ook bediend en gemonitord worden middels aan (RayMarine) navigatie scherm.
Piccolo 4 kW generator
De Piccolo is een zeer aantrekkelijk geprijsde generator waarvan het toerental, afhankelijk van het gevraagde vermogen, kan worden ingesteld. Metingen hebben uitgewezen dat de Piccolo de stilste, trillingvrije en schoonste generator is in zijn vermogensklasse in de markt. Door het plaatsen van een door WhisperPower speciaal ontworpen permanent magneet dynamo direct achter de motor in plaats van een vaste toeren dynamo op het vliegwiel zijn de variabele toeren generatoren van WhisperPower, ook wel Genverters genoemd, kleiner en compacter dan de traditionele generatoren.
De Piccolo kan eenvoudig worden geïntegreerd in een compleet systeem en kan door zijn geringe afmetingen makkelijk in een kleine ruimte worden geïnstalleerd.
“Wij hebben voor WhisperPower installaties gekozen omdat hun systemen robuust en betrouwbaar zijn – precies wat we nodig hebben voor onze Osprey’s, die allemaal geleverd worden met een on-board service contract. We hoeven wat WhisperPower betreft nergens achteraan te gaan. Ze zijn daar goed bezig”. Getekend Dorus Wajer van Wajer & Wajer.
Meer informatie www.whisperpower.com

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X