Willemsoordcomplex in Den Helder ideale omgeving voor nieuwe Traditionele Schepen Beurs


video: Watersport-TV Online

Den Helder – Vandaag heeft de eerste dag van de eerste Traditionele Schepen Beurs kunnen profiteren van het fraaie weer. Buiten ging de meeste aandacht uit naar de onderhoudsactiviteiten op de Tres Hombres, en naar de wantklim-les voor de liefhebbers, binnen was de ‘fine fleur’ van het erfgoedwereldje aanwezig, aangevuld met aanbieders van zeilreizen, klassieke vissers- en -zeemanskleding en ambachtelijke bedrijven.

Hoewel Den Helder niet voor iedereen naast de deur ligt, kan de entreeprijs van 8,00 euro met vrij parkeren en inclusief toegang tot de museumhaven Willemsoord met onder andere het voormalig lichtschip Texel, het Reddingmuseum – zeker ook voor kinderen de moeite waard – en het Marine-museum veel goed maken.

Een eerste kennismaking met het geherstructureerde Willemsoordcomplex met z’n gigantische droogdok is sowieso een interessante ervaring, waarvoor men even tijd kan inruimen, zelfs al blijft de nieuwe Traditionele Schepen Beurs hoofddoel. De beurs is geopend tot en met zondag. (Nauticlink, www.traditioneleschepenbeurs.nl, www.willemsoordbv.nl)

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X