Informatie voor de watersporter

Williams Marine toont z'n vier nieuwe diesel aangedreven jet tenders op Boot Düsseldorf

PERSBERICHT
Ouddorp, Marina Port Zélande – Williams Marine presenteert voor het seizoen 2012 vier nieuwe Diesel aangedreven jet tenders. Vorig jaar september werd als eerste de Dieseljet 565 gepresenteerd. Dit voorjaar komen de 445 en 505 Dieseljet beschikbaar. Begin deze zomer wordt de Dieseljet 625 gepresenteerd.
Al deze tenders hebben een gewijzigde indeling ten opzichte van de huidige Turbojet serie. De bestaande reeks Jets blijven leverbaar, namelijk de Jet 285 en 325, Turbojet 385 en 445, Turbojet 385 S en 445 S beiden met 140 pk viertaktmotor en de in 2010 gelanceerde 505D ( Turbojet Diesel )
De nieuwe reeks kenmerkt zich door een gewijzigde indeling: de stuurconsole is naar voren geplaatst met daarachter 2 zitbanken tegenover elkaar. Hierdoor heeft de bestuurder een beter zicht naar voren en ontstaat er meer ruimte voor de passagiers.
Ook deze nieuwe modellen worden volgens hoge kwaliteitsnormen vervaardigd zoals we van Williams gewend zijn. Het design is modern met oog voor detail. Deze nieuwe ontwerpen zijn toepasbaar als tender op de grotere zeil – en motorjachten. Maar ook als toer- en/of skiboot zijn deze elegante Jetribs uitermate geschikt.
Tijdens BOOT Düsseldorf wordt de complete Turbojet reeks getoond. Tevens zal de Dieseljet 565 worden voorgesteld.
Meer informatie www.deltawatersport.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht