Informatie voor de watersporter

Winterprogramma Sailing-Classics

PERSBERICHT
Roermond – Keis is het sales en marketingbureau voor Sailing Classics, charters van de onder Nederlandse vlag varende klassieke tweemastschoener ‘Kairós’. Het zeilschip is 38 meter lang (lengte waterlijn 31,20 m), heeft een breedte van 8,20 m, een zeiloppervlakte van 556 m², een diepgang 3,80 m, en weegt 160 ton. De Kairos met Rotterdam als thuishaven is uiterst luxe ingericht met in alle hutten individueel instelbare airconditioning. Het schip voldoet ruim aan alle veiligheidseisen en is geclassificeerd als klein passagiersschip naar de Nederlandse CCV-Code (Commercial Cruising Vessel) en geregistreerd in het Internationale Schepenregister.
Winterreizen met oceaanoversteek en zeilen in het Caribisch Gebied
Met de herfst en de winter in het vooruitzicht denkt u wellicht aan zonniger oorden. Een zeilreis aan boord van de Kairos is genieten van de flair van een klassiek zeiljacht met de hedendaagse luxe en veiligheid.

De aanbiedingen:
15/10 – 22/10. De oversteek van Palermo, Sicilië naar Gibraltar, Spanje. Ongeveer 960 zeemijlen. Prijs per persoon in een A-cabine € 1250,-. Aanbieding: geen toeslag eenpersoonsgebruik van een hut.
30/10 – 6/11. Themareis Walvissen en dolfijnen. Prijs per persoon in een A-cabine € 1750,- voor een B-hut € 1550,-. Aanbieding: 10 % korting bij 2 persoonsbezetting. Voor alleenreizenden geen eenpersoonstoeslag.
15/11 – ongeveer 6/12. Oversteek van de Atlantische oceaan. Op dit moment is er nog 1 A-hut en 1 B-hut beschikbaar. Prijs,- per persoon €3500,-. Aanbieding: 10% korting bij 2 persoonsbezetting. Voor alleenreizenden geen eenpersoonstoeslag.
18/12 – 25/12 Kerstzeilreis. Antigua-Guadeloupe-Iles les Saintes-Dominica-Antigua. Prijs per persoon vanaf € 2500,-. Ons kerstkado: geen toeslag voor eenpersoonsgebruik van een hut.
Voor meer informatie over Sailing-Classics met de Kairos www.sailing-classics.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht