Informatie voor de watersporter

Witsen Marine wordt officiële dealer van Fiart Mare voor de Benelux-regio

Witsen Marine, een onderdeel van Nautisch Centrum Nicolaas Witsen, kondigt met trots aan dat ze per vandaag officieel het dealerschap van Fiart Mare hebben binnengehaald voor de Benelux-regio.

Als onderdeel van Nautisch Centrum Nicolaas Witsen, dat sinds 1856 bestaat, heeft Witsen Marine een langdurige geschiedenis in de botenindustrie. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in verschillende nautische sectoren, waaronder refits, jachtbouw en stalling. Met hun expertise en ervaring hebben ze zich gevestigd als een toonaangevende naam in de branche.

Witsen Marine is verheugd om het dealerschap van Fiart Mare voor de Benelux-regio binnen te halen. Fiart Mare heeft een rijke geschiedenis in de watersportwereld en staat bekend om hun moderne, kwalitatief hoogwaardige boten. Met innovatieve ontwerpen en vakmanschap heeft Fiart Mare wereldwijd erkenning gekregen als een toonaangevende speler in de maritieme industrie.

De samenwerking met Fiart Mare sluit naadloos aan bij de visie en het streven naar kwaliteit van Witsen Marine. Het unieke concept van Fiart Mare past perfect in de lijn van de activiteiten van Witsen Marine, waardoor dit partnerschap een natuurlijke stap is in hun voortdurende groei en succes in de sector.

Als gevolg van dit partnerschap zal Witsen Marine een breed scala aan Fiart Mare-modellen aanbieden, waaronder de Seawalker 35, Seawalker 39, Seawalker 43 en het nieuwe vlaggenschip, de P54. Deze modellen belichamen het vakmanschap, de stijl en de innovatie waar Fiart Mare om bekendstaat.

Klanten en liefhebbers van luxe open dag boten worden uitgenodigd om de Fiart Mare-boten te komen bewonderen in de showroom van Witsen Marine. Daarnaast zal Witsen Marine aanwezig zijn op verschillende toonaangevende beurzen, waaronder de Hiswa te Water (30 augustus t/m 3 september), Cannes Boatshow (12 september t/m 17 september) en Genoa Boatshow (21 september t/m 27 september), waar bezoekers de kans krijgen om persoonlijk kennis te maken met de hoogwaardige boten van Fiart Mare.

“Wij zijn verheugd om het dealerschap van Fiart Mare voor de Benelux-regio binnen te halen”, aldus Koen van der Eng, van Witsen Marine. “De samenwerking met Fiart Mare stelt ons in staat om onze klanten een unieke ervaring te bieden met de hoogwaardige boten die zij produceren. We kijken ernaar uit om ons partnerschap met Fiart Mare verder te versterken en om onze klanten te voorzien van de beste maritieme oplossingen.”

Voor meer informatie: witsenmarine.nl

Foto: Witsen Marine / Fiart

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht