Worldhotel Bel Air in Den Haag organiseert 8 februari Volvo Ocean Race Captain’s brunch

PERSBERICHT

foto Volvo Ocean Race: VOR / David Ramos
foto Volvo Ocean Race: VOR / David Ramos
Den Haag – In oktober vorig jaar ging de Volvo Ocean Race van start vanuit Alicante (Spanje), op dit moment zijn de zeilers bezig aan hun derde leg van Abu Dhabi naar Sanya (China), waarna de zeven deelnemende boten op zondag 8 februari om 07.00 uur vanuit Sanya weer naar Auckland (Nieuw-Zeeland) afreizen. Worldhotel Bel Air – gastheer van 6 deelnemende zeilteams – organiseert iets later in de ochtend op deze 8 februari een Captain’s brunch, waar geïnteresseerde zeilliefhebbers van harte welkom zijn om samen met bekende zeezeilers – tijdens de brunch in Chinese stijl – terug te blikken op de leg-start van 07.00 uur. Hierbij zal zeiler Roy Heiner aanwezig zijn als gastspreker en moderator.
Koploper
Het Nederlandse team Brunel met Schipper Bouwe Bekking zorgt dit jaar voor extra spanning bij de Nederlandse kijkers van de Volvo Ocean Race, maar ook team SCA met het Nederlandse crew member Carolijn Brouwer ‘hoort’ bij ons. De 12de editie van de Volvo Ocean Race startte in 2014 op 11 oktober in Alicante en legt 38.739 mijl af in een reis via maar liefst elf landen. Op 19 juni maken de boten een stop over in Scheveningen, waarna de finish en tevens laatste race gevaren wordt die op 27 juni in Göteborg arriveert.
Worldhotel Bel Air
De HISWA rapporteerde over 2014 een groei van 9% bij de Hiswa aangesloten zeilscholen. Bovendien zijn er wereldwijd 171.077 virtual skippers die virtueel mee zeilen op de website van de Volvo Ocean Race. De sport is hiermee populairder dan ooit te voren. Het Haagse Worldhotel Bel Air speelt dan ook in op de happening in juni in Scheveningen door iedere leg start via live stream en daarna via een re-run uit te zenden op groot scherm in de hotellobby.
Om zo veel mogelijk met de zeilers mee te leven worden hapjes en drankjes in de sfeer van het land van vertrek geserveerd. Tijdens de Captain’s brunch op 8 februari staan er dan ook – onder meer – Dim Sum’s op het menu. Geïnteresseerden kunnen op 7 februari overnachten vanaf € 49,50 p.p. of de Captain’s brunch op 8 februari voor € 19,50 p.p. bijwonen door te reserveren via reservations@worldhotelbelair.com.
Meer informatie www.worldhotelbelair.com.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X