WSV Lauwersmeer, Catclub Omaho en Jachthaven Lauwersmeer organiseren Omaho Beach Regatta Lauwersmeer op 2 en 3 juni 2012

PERSBERICHT
Oostmahorn, Anjum – Op 2 en 3 juni wordt er op het Lauwersmeer de Omaho Beach Regatta georganiseerd. Een wedstrijd voor trimarans, catamarans en de internationale Moth klasse.
Het Lauwersmeer is een geschikte locatie voor het houden van een regatta. Het Lauwersmeer is een van de grootste meren in Friesland met diep water, geen waterplanten en er heerst bijna altijd een uitstekende wind om te zeilen. In 1989 werden de Europese kampioenschappen Moth klasse er gezeild en nu is het tijd voor een nieuwe initiatief: de Omaho Beach Regatta.
De Omaho Beach Regatta wordt georganiseerd in samenwerking met WSV Lauwersmeer, Catclub Omaho en Jachthaven Lauwersmeer. De regatta is opgezet volgens de Racing Rules of Sailing. Op 2 juni kunnen deelnemers zich inschrijven van 10:00 tot 12:00 uur en de eerste start van de wedstrijd vindt plaats om 13:00 uur. De multihulls en de monohulls starten gescheiden en tijdens de wedstrijden is er een serviceboot aanwezig welke kan helpen bij voorkomende zaken.
De Omaho Beach Regatta wordt georganiseerd in samenwerking met WSV Lauwersmeer, Catclub Omaho en Jachthaven Lauwersmeer. Deelnamekosten voor de regatta bedragen 15 euro en opgeven voor de regatta kan via info@jachthavenlauwersmeer.nl.
Voor meer informatie over de Omaho Beach Regatta kunt u terecht bij Koos Winnips / koos@ouwetukker.nl (06-47276247).

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X