Yacht and Lifestyle Hindeloopen overtreft met 3000 bezoekers en 'goede zaken' de verwachting

PERSBERICHT
yachtsandlifestyleHindelopen – Ruim drieduizend bezoekers hebben de eerste editie van het evenement Yacht and Lifestyle Hindeloopen, dat afgelopen weekend in de jachthaven van Hindeloopen werd gehouden, bezocht.
Het bezoekersaantal overtrof de verwachtingen van de organisatie, maar ook van deelnemende bedrijven, vooral omdat er tijdens het evenement goede zaken werden gedaan. Diverse deelnemers constateerden een opmerkelijke opleving van de markt. Meerdere schepen werden al tijdens de beurs verkocht. Mede daarom is het zo goed als zeker dat er volgend jaar een vervolg komt.
Yacht en Lifestyle Hindeloopen is opgezet om direct bij de start van het watersportseizoen maritieme bedrijven de gelegenheid te geven zich in het Noorden op een kwalitatief podium te presenteren. De beurs zou volgens organisator Jachthaven Hindeloopen een aanvulling kunnen zijn op de grote landelijke watersporttentoonstellingen. Dat men daarin is geslaagd blijkt niet alleen uit de bezoekersaantallen, maar zeker ook uit de reacties en verkoopresultaten van de deelnemende bedrijven.
De exposanten kwamen, zoals de naam van het evenement aangeeft, niet uitsluitend uit de maritieme wereld, maar ook uit de sector lifestyle. “Zo hebben we een beurs gecreëerd, die echt voor elk wat wils biedt. De mannen kijken graag naar boten en technische dingen en de dames hebben vaak meer belangstelling voor de lifestyle producten”, meent organisatrice Barber de Vries. Zij is er van overtuigd dat deze brede vorm van een watersportbeurs goede toekomstkansen heeft. “Dat heeft deze eerste beurs duidelijk aangetoond.”
Meer informatie www.yachtandlifestylehindeloopen.nl