Yachtconsult geeft gratis CD bij mondelinge cursus vaarbewijs 1 en 2

PERSBERICHT
Roosendaal – Wie zijn vaarbewijs zo snel mogelijk wil halen en zich bij Yachtconsult wil inschrijven voor een mondelinge cursus voor het vaarbewijs, ontvangt daarnaast gratis een CD met duidelijke uitleg, veel animaties en gesproken tekst.
Laatste mondelingen vaarbewijscursussen voor het vaarseizoen
Het is gebleken dat het slagingspercentage van de kandidaten die in één keer slagen van ±80% naar ±50% is gedaald. Vaak doen de kandidaat 2, 3, 4 of meer keren examen.
Dat ligt voor een groot gedeelte aan de slechte voorbereiding voor het examen.
1 Een online cursus volgen
2 Een boek kopen en alleen doorlezen
3 Boek en een vragen CD kopen
4 Een één dagcursus volgen waar in één dag de enorme hoeveelheid stof wordt behandeld.
Het blijkt dat die mensen vaak meerdere keren zakken voor het examen. Yachtconsult geeft deelnemers de maximale zekerheid over het behalen van het vaarbewijs.
Van de mensen, die een mondelinge cursus van vijf avonden van drie uur of een dagcursus op twee volle dagen volgen, slagt gemiddeld 80% tot 90% in één keer voor het examen.
Maar thuis moet er ook tijd in gestoken worden. Daarom krijgen Yachtconsult-cursisten als aanvulling op de mondelinge cursus gratis een CD met duidelijke uitleg, veel animaties en gesproken tekst! Zie voorbeeld hieronder
Voor Vaarbewijs 1 en 2 zijn afzonderlijke CD’s beschikbaar
Bijna alle cursisten vinden na afloop van de cursus en de praktische tips die gegeven worden, dat eigenlijk iedereen de kennis van de regels moet hebben en hoe je in de praktijk zou moeten varen, vóórdat je het water op gaat.
De avondcursussen starten in de eerste week van juni. Een Spoedcursus wordt gegeven op 6 en 13 juni. Alle in de regio Breda, Roosendaal en Rotterdam.
Meer informatie www.yachtconsult.nl en voorbeeld CD