Yachtconsult organiseert laatste spoedcursus 'vaarbewijs I' voor de zomer op 9 en 10 juni

PERSBERICHT
Roosendaal – Kijkt u met mooi weer ook naar al die mensen, die heerlijk ronddobberen in een bootje of over het water razen met een jetski? En wilt u dit ook? Deze zomer nog? Dan biedt Yachtconsult u in het weekend van 9 en 10 juni de laatste kans om voor deze zomer nog Vaarbewijs I te behalen. Deze spoedcursus vindt plaats in Breda, Roosendaal of Willemstad.
Op zaterdag 9 en zondag 10 juni van 9.15 tot 16 uur biedt Yachtconsult in een van de drie genoemde havens een tweedaagse spoedcursus Vaarbewijs I aan. Voor 135 euro krijgt u twee dagen les waarna u thuis de stof thuis nog grondig doorneemt en succesvol examen kan doen. Met de vereiste papieren hoeft u dan ook niet te vrezen voor een boete van € 500.—
Indien u op korte termijn geen mogelijkheid heeft om een cursus te volgen, starten er vanaf september 2012 regelmatig nieuwe vijf avonddurende Vaarbewijs I cursussen in Breda, Bergen op Zoom, Roosendaal, Willemstad, Rotterdam, Amsterdam en Arnhem. Daarnaast kunt u in dezelfde plaatsen terecht voor een Marifooncursus of privé-les. Ook kunt op de website van Yachtconsult een digitale thuiscursus opvragen.
De cursussen worden gegeven door CWO-erkend docent Roland Sterker. CWO staat voor Commissie Watersport Opleidingen. Een samenwerkingsverband ANWB, HISWA, KNWV en KNMC.

Bekijk hierboven wat u na een succesvolle spoedcursus Vaarbewijs I bij Yachtconsult deze zomer misschien nog zelf kunt beleven!
Voor de spoedcursus Vaarbewijs I kunt u zich hier aanmelden.
Meer informatie over de andere watersportopleidingen www.yachtconsult.com