Informatie voor de watersporter

Yamaha-actie met bij motor passend pakket meters, propeller en schakelkast tot 1 juli 2011

PERSBERICHT
Schiphol Rijk – Yamaha-buitenboordmotoren worden geleverd met Flexible Rigging. Dit betekent dat onze klanten zelf de toebehoren kunnen selecteren, zodat men deze precies kan afstemmen op de door hen gekozen boot-motorcombinatie.
Om de toekomstige eigenaar kennis te laten maken met dit programma biedt Yamaha tot en met 30 juni 2011 extra veel voordeel. De koper krijgt namelijk bij aanschaf van een nieuwe Yamaha-buitenboordmotor in de klasse F50 tot en met F150 een basispakket Flexibele Rigging cadeau. Dit betekent dat wanneer de koper een nieuwe Yamaha-buitenboordmotor aanschaft, men de bijbehorende digitale meters, propeller en schakelkast kosteloos erbij krijgt. Men kan dus direct gas geven en met veel voordeel het water op!
Flexible Rigging
Het Flexible Rigging programma is speciaal in het leven geroepen voor de zwaardere Yamaha-buitenboordmotoren vanaf de F30. De ervaring leert dat het voor onze klanten prettiger is wanneer de benodigde toebehoren zoals netwerkmeters, propellers en schakelkasten kunnen worden afgestemd op de gekozen motor-bootcombinatie. Uiteraard speelt de expertise van de Yamaha Marine-dealer een belangrijke rol in de samenstelling van het Flexible Rigging programma.
Digitale netwerkmeter(s)
Dankzij de zeer duidelijk afleesbare toerentellers en snelheidsmeters krijgt de bestuurder een precieze en betrouwbare weergave van alle belangrijke informatie zoals het brandstoftoevoerbeheer, de elektronische regeling van het stationaire toerental en de hoogte van uiteenlopende motorfuncties en de prestaties.
Schakelkast
Eenvoudig te monteren en speciaal ontworpen door Yamaha. De soepele en prettige bediening geven een onbezorgd gevoel en volop vertrouwen waardoor men optimaal kan genieten de vrijheid op het water. Met wat voor doel men een Yamaha-buitenboordmotor ook gebruikt.
Propellers
De prestaties van een boot-motorcombinatie worden voor een groot deel bepaald door de propeller. Behalve de standaard propellers, biedt Yamaha de keuze uit een groot aantal andere propellers die in haar assortiment zijn opgenomen en die allemaal unieke eigenschappen bezitten voor optimale prestaties.
Meer informatie www.yamaha-motor.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht