Informatie voor de watersporter

Yamaha geeft als 'Eco Inruilpremie' tot 15 juli maximaal € 675,- korting op Yamaha-buitenboordmotoren

PERSBERICHT
Schiphol-Rijk – Met de komst van de Yamaha ‘Eco Inruilpremie’ campagne maakt Yamaha Motor Nederland het
voor alle bezitters van een oude tweetakt buitenboordmotor mogelijk te kiezen voor een milieubewuste manier van recreatie op het water. Watersporters beoefenen hun passie per definitie uit in de natuur, zodoende leeft ook onder de gebruikers van buitenboordmotoren de milieuvriendelijke aanpak enorm.
Yamaha steunt deze gedachte nu door zeer royale inruilpremies te bieden voor oude vervuilende tweetakt buitenboordmotoren die worden ingeruild op één van de schone moderne Yamaha viertaktmodellen tussen de 2,5 en de 20 pk. De ingeruilde buitenboordmotoren moeten compleet zijn en dienen wel voorzien te zijn van een serienummer.
Ferdinand Altenburg, Sales & Marketingmanager Marine van Yamaha Motor Nederland legt uit met deze actie een positief signaal te kunnen afgeven. “We bieden daadwerkelijk een hoge premie voor oude tweetakt buitenboordmotoren, hiermee geven we zowel milieutechnisch als economisch een positieve bijdrage aan de watersport. Zo blijven er geen oude vervuilende buitenboordmotoren rondvaren maar kunnen ze op deze manier voordelig vervangen worden door stille en zuinige viertaktmotoren door ze in te ruilen bij de Yamaha Marine-dealers.
Zo nemen wij onze verantwoording in deze snel veranderende tijd.” Zoals gemeld gaat deze Eco Inruilpremie” campagne dus per direct in voor alle tweetakt buitenboordmotoren, ongeacht het merk of de staat. Deze bijzondere actie geldt niet in combinatie met andere acties of aanbiedingen en eindigt op 15 juli 2012.
Meer informatie over de ‘Eco Inruilpremie’  www.yamaha-marine.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht