123 stickers

Yamaha Marine presenteert haar nieuwe 2018 WaveRunner-jetski's met de garantie voor een unieke watersportbeleving

PERSBERICHT
Schiphol-Rijk – Geen enkel ander vaartuig kan u het ware ‘WaveRunner gevoel’ bieden. Waarom? Er steekt jaren van ontwikkeling, toewijding en technische innovatie in het ontwerp. Bovendien is er een hele serie bijzondere en toonaangevende modellen beschikbaar. Ieder detail op het gebied van techniek en vormgeving zorgt ervoor dat u zich één voelt met de machine, volledig in harmonie met het water. Dit maakt het varen op een WaveRunner zo anders en gewoonweg uniek.

EX-serie
De drie modellen van de EX-serie zijn ongekend betaalbaar en leggen sterk de nadruk op plezier voor de hele familie. Deze driepersoons vaartuigen combineren pittige prestaties met een stabiel en comfortabel vaargedrag en voordelige gebruikskosten. Kenmerken van deze veelzijdige modellen zijn naast duurzaam, vooral innovatief en revolutionair! Door de combinatie van de moderne, frisse uitstraling en de gunstige prijs zijn de EX modellen ideale instapmodellen.
VX-serie
Yamaha’s line-up van elf modellen omvat tevens de drie complete en tegelijkertijd aantrekkelijk geprijsde modellen van de VX-serie. Deze modellen zijn onderhoudsarm en worden gekenmerkt door een sportieve vormgeving, verbluffende prestaties, een uitzonderlijk laag brandstofverbruik en talloze functies. Al deze elementen samen maken de VX modellen tot de meest gewilde vaartuigen.
FX-serie
De veelgeprezen FX-serie koppelt imponerende prestaties aan luxe op een ongekend hoog niveau. Deze serie bestaat uit twee modelvarianten, met de FX SVHO®, FX Cruiser SVHO®. De FX modellen toveren continu een lach op uw gezicht. Ontdek de ontspannen persoonlijkheid van de meest soepele en krachtigste driepersoons WaveRunner die u maar kunt wensen, klaar voor het grote avontuur in ultieme luxe en optimaal vaarcomfort.
De krachtige Super Vortex High Output motor met supercharger en romp en dek van licht NanoXcel2® materiaal vormen samen een indrukwekkend voorbeeld van hoog vermogen, stabiliteit, wendbaarheid en comfort. Geavanceerde technologie en innovatie helpen u onderweg, met ons revolutionaire en intuïtieve RiDE® besturingssysteem, elektronische achteruit, Cruise Assist en beveiliging met afstandsbediening.
High Performance en Competitie
De ongekend krachtige GP1800 met supercharger is het onbetwiste topmodel, de ster van de serie en wereldwijd in trek, net als zijn high-performance zusje, de VXR®.
De unieke en onmiskenbare SuperJet™, nog zo’n legendarische Yamaha in de competitiewereld, is speciaal ontwikkeld voor wedstrijden en is nu populairder dan ooit.
KENMERKEN
Yamaha’s bekroonde TR-1 driecilinder
De EX en VX modellen worden aangedreven door een krachtige versie van Yamaha’s bekroonde TR-1. Een geavanceerde driecilinder krachtbron, die uitblinkt door een ongekend hoog vermogen en dito koppel, maar desalniettemin maar liefst 40% kleiner, 20% lichter en ook nog eens aanzienlijk zuiniger is dan zijn voorganger, de legendarische viercilinder Yamaha MR-1.
RiDE® ­de geavanceerde gastoevoertechnologie
Een goed voorbeeld vormt Yamaha’s unieke en exclusieve RiDE® systeem, dat standaard aanwezig is op de meeste modellen. Dit systeem is revolutionair op het gebied van controle en maakt deze machine uniek. Altijd. De twee gashendels vormen het hart van het RiDE® systeem, een primeur in de maritieme sector. Hiermee kan het beschikbare vermogen nauwkeurig – zowel voorwaarts als achterwaarts – worden gedoseerd. Maar ook tijdens het betere bochtenwerk komt Yamaha’s RiDE® systeem goed van pas.
Uiterst praktische functies
De duidelijk afleesbare multifunctionele instrumenten zijn gebruiksvriendelijk en houden de bestuurder op de hoogte van de belangrijkste functies en de status van het RiDE® systeem. Er is veel praktische, waterdichte opbergruimte en comfortabele dekmatten. Dankzij exclusieve, baanbrekende voorzieningen blijven Yamaha’s WaveRunners de absolute favoriet. Wat maakt nu echt het verschil bij het kiezen van een vaartuig? Volgens onze loyale klanten is dat het besef dat zij het beste van het beste aanschaffen, en het product met de innovatieve kenmerken en prestaties dat geen enkel ander vaartuig kan bieden.
Onze WaveRunners zijn zo comfortabel en gemakkelijk te bedienen als geen ander. Ook uniek zijn Yamaha’s beveiligingssysteem met afstandsbediening, de elektronische en handbediende ‘Quick Shift’ (QSTS) trimsystemen, elektronische gasbediening en een keur aan functionaliteiten zoals duidelijk afleesbare, nauwkeurige multifunctionele instrumenten, comfortabele opstapvoorzieningen en praktische, royale opbergruimten. Vind maar eens een vaartuig dat dit allemaal biedt.
Meer informatie www.yamaha-motor.eu