Informatie voor de watersporter

Yamaha met nieuwe elektrische buitenboordmotoren aanwezig op de Hengelsportbeurs Utrecht 2019

PERSBERICHT
Utrecht – Tijdens de Hengelsport- en Visbotenbeurs van 29 november t/m 1 december 2019 in de Utrechtse Jaarbeurs zal Yamaha Marine Nederland op volle sterkte aanwezig zijn met visboten, buitenboordmotoren en nieuwe elektromotoren uit de Electric Drive range. Op standnummer 031 is elke bezoeker welkom om de producten te bekijken en uitleg en advies te krijgen over het ‘Yamaha Pro Fishing’ label.

Yamaha Pro Fishing
Varen en vissen, Yamaha is er al jarenlang vertrouwd mee. Met betrouwbare buitenboordmotoren voor zeevissers en zoetwatervissers vanaf de 2,5 pk portable t/m een 425 pk ‘powerhouse’; met visboten in het aluminium, polyester, polyethyleen en RIB-segment, of opblaasbare rubberboten, en een milieuvriendelijke serie elektromotoren. Het Yamaha Pro Fishing label biedt een selectie van de beste producten voor de veeleisende sportvisser op dit gebied. Met vooruitstrevende toepassingen ondersteunt het Yamaha Pro Fishing label de professionele en recreatieve sportvissers met technologieën als variabel sleeptoerentalregeling (VTS), het PrimeStart™ startsysteem en het unieke Power Trim- en Tiltsysteem.
Buitenboordmotoren
Op de Jaarbeurs in Utrecht neemt Yamaha uit haar brede range buitenboordmotoren sterke toppers mee zoals de Yamaha F30BEHDL; de Yamaha F50HETL en de Yamaha F100FETL; krachtige motoren met een uiterst efficiënte brandstofverbruik en de trilling arme loop onder alle omstandigheden.
Ieder elektrisch gestart model vanaf 20 pk kan worden gekoppeld aan Yamaha en externe digitale instrumenten zoals een fishfinder en kaartplotter (via NMEA2000); dé partners voor een comfortabele en zorgeloze visdag. Ook zijn er op de beurs diverse Yamaha’s voorzien van de ideale multifunctionele stuurhendel met o.a. trim- en trolling functie.
Visboten
Naast het buitenboordmotorensegment kent Yamaha Nederland een sterk groeiend aanbod aan visboten, waarmee je op de beurs kunt kennismaken. Voor de sportvissers zijn met name de boten van Linder, Pioner, G3 en Buster populair. Linder natuurlijk vanwege de lichtgewicht aluminium modellen met de solide constructie van twee schaaldelen en de verbindende kielstrip. Pioner boten vanwege het onverwoestbare polyethyleen waarmee ze al vanaf 1959 in Noorwegen worden vervaardigd. De G3 boten door hun stabiele, onderhoudsvrije en onzinkbare constructie, en de aluminium Buster boten als meest populaire motorboot in de Scandinavische landen met legio duurzame modellen, van werkboten tot visboten.
Aanwezig op de hengelsportbeurs zijn de volgende modellen: van de aluminium Linder boten de Linder 445 Catch (met Yamaha F30BETL); de Linder 400 Sportsman (met Yamaha F9.9JMHL); de polyethyleen Pioner 14 Active Fish (met Yamaha F25GWHL); van Buster de Buster S (met Yamaha F20GMHL); en de G3 Jon met een Yamaha F8FMHS motor.
Elektromotoren
Met de nieuwe modellen in de Electric Drive serie, kan de bezoeker op de Hengelsport- en Visbotenbeurs kennismaken met een opvallende Yamaha range aan milieuvriendelijke elektromotoren, waarvan een aantal zijn voorzien van een krachtige en zuinige ‘Digital Maximizer’ motor. Met een zoutwatermodel als de MS20; een zuinige alleskunner als de MX18 (met variabel sleeptoerental) en een krachtige topper als de M32 met 32 kg stuwkracht, die je met een eenvoudige duimschakelaar in het water kunt plaatsen en met één hand weer uit het water kunt halen en opbergen.
We verwelkomen je graag op standnummer 031!
Meer informatie Yamaha Marine, Yamaha Electric Drive, www.yamahaprofishing.nl, en Hengelsportbeurzen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht