windverwachting

YSY Ronde om Noord-Holland gaat weer van start 

YSY Ronde om Noord-Holland gaat weer van start 

De Zeilwedstrijd om de wateren van Noord-Holland 

Stichting YSY Ronde om Noord-Holland organiseert voor de 26ste keer de YSY Ronde om Noord-Holland. Een zeilevenement dat hoog op de lijst van de Nederlandse watersport agenda staat. Op 17 juni vertrekken zo’n 100 boten vanuit Bataviahaven te Lelystad en zeilen om de Marker Wadden, IJsselmeer via Kornwerd het Wad op. De laatste etappe gaat men via de Noordzee naar IJmuiden. Gemeente Velsen met Rauw aan Zee is de hoofdsponsor van dit evenement. 

Van zoet naar RAUW aan ZEE 

Vanaf de kant is dit schouwspel op diverse locaties te bewonderen. Op de dijk van Lelystad naar Enkhuizen. Maar ook als de boten op het Wad varen, zijn ze goed waar te nemen op de Afsluitdijk. En uiteindelijk is iedereen welkom op de pier bij IJmuiden.  

Zaterdagmiddag ligt de haven van Marina Seaport IJmuiden vol met boten met de Rauw aan Zee vlaggetjes in het want. Een goede reden om hier eens langs te komen en de haven ” Rauw aan Zee” zelf  te beleven.  

De YSY Ronde om Noord Holland is een zeilevenement dat alleen doorgang kan vinden door de tomeloze energie van ruim 30 vrijwilligers. Maar OOK de sponsoren die ons jaarlijks steunen zijn onmisbaar.  

Voor meer informatie: rondeomnoordholland.nl

Foto: YSY Ronde om Noord-Holland

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X