Zakelijk varen met een luxe salonboot krijgt stijl bij Amsterdam Boothuur

Persbericht
Amsterdam – Met het huren van een luxe salonboot in Amsterdam, heeft u een bedoeling. Hiermee pakt u echt uit. Op het water en in een salonboot ontstaat vanzelf de gewenste ontspanning, sfeer en gezelligheid. Tegen het decor van oude grachtenpanden, tijdens de fraaiste routes van ervaren schippers, gebeurt iets bijzonders. Dit is mede te danken aan de elektrische motoren, die zorgen voor uitstekende verstaanbaarheid. Een vaartocht met Amsterdam Boothuur maakt de tongen los. Precies wat u wilt tijdens uw gesprekken tussen klanten, zakenrelaties en collega’s. Wilt u echt zakelijk varen, dan gaat u aan boord bij Amsterdam Boothuur.

Feestelijk opgehaald
Om sfeer en feest te maken, wilt u de meest luxe salonboot huren in Amsterdam. Deze kan bij uw locatie langskomen. Een feestelijk begin voor uw bedrijfsuitje, feest of netwerkgelegenheid. Duidelijk is meteen dat u bijzondere aandacht heeft besteed aan uw gasten. In de ervaring van Amsterdam Boothuur ontstaat er al meteen een uitgelaten sfeer. Zeker als u hapjes en drankjes serveert aan boord. Zoals thee, koffie en gebak, sap en verse broodjes, of wijn en compleet diner. Complete catering is mogelijk op de een salonboot met diner bij Amsterdam Boothuur.
Alles voor uw catering
Bij een perfecte zakelijke vaartocht hoort natuurlijk heerlijk eten en drinken. Bruisende prosecco, wijn, bier, bitterballen, vlees- en kaasplateaus, crudités, borrelplateaus, lunches, High Tea’s, desserts: het maakt uw luxe salonboot tot de absolute feestlocatie. Kiest u voor een salonboot met diner, dan geeft u uw gasten een onvergetelijke gebeurtenis. Want het eten wordt tijdens de vaartocht aan boord gehaald. Lees meer over de buffetten, ‘Floating Dinners’ en cateringmogelijkheden op de website van Amsterdam Boothuur.
De mooiste salonboten van Amsterdam
Het zijn duidelijk geen eenvoudige schepen. De salonboten van Amsterdam Boothuur zijn stuk voor stuk bijzondere verschijningen. De salonboot Marjet uit 1929 is een nostalgisch wonder in art-deco-stijl, met veel eikenhout en glas-in-lood. De Valerie uit 1930, een knusse salonboot met groot dakraam en grote raampartijen, was zelfs de persoonlijke favoriet van Koningin Wilhelmina. De salonboot Roos uit 1904 is de grootste en biedt ruimte aan 25 tot 50 personen. De ramen van de Marjet en Valerie kunnen worden verwijderd in de zomer.
Meer informatie www.amsterdamboothuur.nl, de salonboten en de diner-arrangementen