Zaterdag 5 mei Open Havendag bij Jachthaven Waterland in Monnickendam

Monnickendam – Komende zaterdag 5 mei houdt jachthaven Waterland in Monnickendam z’n jaarlijkse Open Havendag met tal van activiteiten, variërend van een nautische markt tot presentaties van de huidige huurjachten waaronder het motorjacht PTS26, maar ook de nieuwe Dehler 38 of de X34. Geïnteresseerden kunnen met alle drie de boten meevaren, op voorwaarde dat zij zich vooraf opgeven.
Daarnaast geeft Waterland Yacht Service informatie over het tuigen en trimmen van een zeiljacht, en Jachtservice de Waterman vertelt u alles over motoronderhoud en kleine reparaties onderweg. Bij Zeilschool Waterland (vanaf 7 jaar) kun je proef-zeilen in een Optimist en RS, suppen, cat-zeilen, maar ook meer informatie krijgen over het nieuwe zomerkamp. En dat is maar een deel van de activiteiten.


Jachthaven Waterland is in de zomerperiode ook de
thuishaven van de imposante Meander van de Stichting Vaarwens

Overigens heeft de ‘Meander’ van de Stichting Vaarwens van 1 mei tot 1 september ook weer ligplaats in jachthaven Waterland. De haven ondersteunt het doel van de stichting van harte en wil iedereen graag attent maken op de actie voor een nieuw Vaarwens-schip.
Meer informatie www.waterlandyacht.nl en www.stichtingvaarwens.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht