Informatie voor de watersporter

Zaterdag 5 november wordt weer een gezellige informatieve 'Open Dag' voor zeilers ofwel 'MYS Snertdag' bij Medemblik Yacht Service en Contest Yachts

PERSBERICHT
myssnertdag2016Medemblik – Total Yacht Care organiseert traditie getrouw de jaarlijkse MYS Snertdag. Dit jaar opent MYS (Medemblik Yacht Service) haar deuren op zaterdag 5 november om met u het nieuwe winterseizoen in te luiden; een informatieve dag met lezingen, workshops en presentaties van toeleveranciers. MYS staat voor u klaar om alle vragen op het gebied van onder andere service en onderhoud, winterstalling, techniek, refit en schadeherstel te beantwoorden.
Zo kunnen bezoekers tijdens de MYS Snertdag zien wat de mogelijkheden zijn voor o.a. interieurbouw, navigatie- en scheepssystemen en dek vernieuwing. Ook kunnen vragen over poetswerk, spuitwerk en antifouling worden doorgenomen zodat uw schip er weer als nieuw uit ziet en goed uitgerust aan het nieuwe vaarseizoen kan beginnen. Bovendien is het mogelijk een bezoek te brengen aan de werf van Contest Yachts. En natuurlijk ontbreekt de erwtensoep niet.
Naast toeleveranciers als Rake Rigging, Mastervolt, Webasto, UK-De Vries Sails en ROBWINK Watermakers zijn er ook specialisten van Raymarine, B&G en Simrad aanwezig voor al uw vragen op het gebied van navigatie apparatuur en elektronica.
Zaterdag 5 november bent u vanaf 10:00 uur van harte welkom bij MYS, Overleek 7, in Medemblik.
U kunt zich aanmelden voor de MYS SNERTDAG door een mail te sturen naar info@mys.nl. Graag ook even uw naam en het aantal personen aangeven en of u een rondleiding wilt bijwonen (met vermelding van tijdstip!). Zo kunnen wij rekening houden met de grootte van de groepen. Kinderen zijn welkom!
Lezingen
13:00 uur – 14:00 uur “Optimaal zeilen trimmen”, door wedstrijdzeiler Harry Amsterdam
14:00 uur – 14:30 uur “Drinkwater aan boord”, door Hans van Veen van ROBWINK
Rondleidingen Contest Yachts en MYS
10:00 uur – 11:00 uur rondleiding over de werf van Contest Yachts en MYS
15:00 uur – 16:00 uur rondleiding over de werf van Contest Yachts en MYS
Meer informatie www.mys.nl en www.contestyachts.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht