Informatie voor de watersporter

Zeereizen met de Noaber van Consonant Yachts op Hiswa te Water en op de Nationale Motorbootdag op 15 september

PERSBERICHT
Amsterdam, Ermelo – In zes jaar heeft de Noaber van Consonant Yachts meer dan 15.000 NM afgelegd, waarvan 90% op zee. Over die zeereizen naar Normandië, Bretagne en de Kanaaleilanden, langs de Engelse Zuidkust en naar Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland valt heel veel te verhalen.
De Hiswa zocht voor het Watertheater een schipper die met zijn motorboot uitsluitend zeereizen maakte en daarover enthousiast kon vertellen. Omdat in het blad Motorboot regelmatig reisverslagen van Ron en Tak van der Most te lezen zijn, waar over het algemeen de geestdrift voor het varen op zee afspat, vroeg Hiswa het echtpaar of zij bereid waren om in hun Watertheater op te treden.
Dat is een hele eer, omdat zij in het gezelschap verkeren van grootheden als Henk de Velde, Roy Heiner, René Vleut en Ben Hoekendijk. In principe zullen zij op woensdag 5 september, vrijdag 7 september en zondag 9 september tussen 16.00 – 16.40 uur hun ‘act’ in het Watertheater brengen.
Op 15 september houden Ron en Tak van der Most tijdens de ‘Nationale Motorbootdag’ bij Strand Horst in Ermelo een soortgelijke presentatie.
Meer informatie www.consonantyachts.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht