Informatie voor de watersporter

Zeewolde legt in 2013 uniek recreatie-eiland in de vorm van een tulp in het Veluwemeer

PERSBERICHT
Zeewolde – Aan de kust van Zeewolde zal een compleet nieuw eiland verrijzen in de vorm van een tulp. Zeewolde denkt hiermee groots en heeft zich laten inspireren door het Tulpeiland bij de Noordzee en landen als Dubai en Rusland. Die al eerder een watersporteiland in een opmerkelijke vorm hebben ontworpen. Het nieuwe eiland biedt veel recreatieve voorzieningen en zal door inwoners, mensen van buiten Zeewolde en bedrijven gebruikt kunnen worden.
Watersporters, natuurliefhebbers, wandelaars….zij kunnen hun hart ophalen op het nieuwe eiland. Maar ook strandliefhebbers worden niet vergeten. En de inwendige mens zal niks tekort komen, want horeca wordt eveneens vertegenwoordigd. Kortom, aan iedereen is gedacht!
Onthulling projectbord
Donderdag 31 mei om 15.00 uur wordt het projectbord ter plekke bij Kustzone Polderwijk in Zeewolde onthuld. Dit bord geeft een impressie van het bijzondere eiland, met daarbij de talrijke voorzieningen.
Het bord zal gedurende de aanleg blijven staan, maar ook als het eiland is gerealiseerd dient het bord als informatiepunt voor wandelaars en voorbijgangers.
De planning
Dit jaar wordt gestart met de voorbereidende werkzaamheden en in 2013 zal de daadwerkelijke aanleg van het eiland starten. Over de voortgang zal de gemeente geregeld communiceren.
Meer informatie www.zeewolde.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht