windverwachting

Zeezeiler 16 Uur Vast In Luchtbel Onder Omgeslagen Jacht

Zeezeiler 16 uur vast in luchtbel onder omgeslagen jacht

MADRID – Een opzienbarende ontsnapping op de Atlantische Oceaan. Een 62-jarige Franse zeiler is uit de ijskoude oceaan gered nadat hij maarliefst 16 uur had vastgezet in de luchtbel onder zijn gekapseisde jacht. Volgens de Spaanse kustwacht ’grenst zijn overleving aan het onmogelijke’.

Lees verder op telegraaf.nl

Foto: Twitter

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

1 Bericht

  • Kees Koek

    1 week geleden / 5 augustus 2022 om 17:18 uur

    Wat ik mis in dit bericht is hoe het kon gebeuren dat zijn jacht is omgeslagen. Op de foto’s is geen kiel te zien – was die er afgevallen of had deze boot een ophaalbaar zwaard?
    Verder valt mij op dat men schrijft over “ijskoude oceaan” – volgens mij gebeurde dit hartje zomer en is ook het oceaanwater dan bijna op zijn warmst. Zeker niet zo warm als de Middellandse Zee – die is nu een warm bad – maar om dat nou ijskoud te noemen…

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X