Zeezeilschool Neptunamor start 6 oktober met viering tweede lustrum in theater in Enschede

Enschede – Het is inmiddels tien jaar geleden dat de eerste initiatieven voor een watersportbedrijf zijn genomen door Wilko Braam. Die initiatieven hebben geleid tot het Neptunamor van nu.
Het bedrijf bestaat uit twee onderdelen, de CWO zeezeilschool Lauwersoog en het Watersportopleidingscentrum met hoofdkwartier in Enschede. Dit tweede lustrum is voor Wilco reden om iets te doen voor alle mensen die de afgelopen tien jaar Neptunamor een warm hart hebben toegedragen.
Het jubileumjaar begint zaterdag 6 oktober 2012 in het theater Prismare in Enschede. Op deze openingsdag is er tijdens een presentatiemiddag ook een lezingenprogramma. In het theater zijn rond de 200 zitplaatsen en er is voldoende gratis parkeerruimte op loopafstand. Alle evenementen die georganiseerd worden staan open voor iedereen.
U vindt het wedstrijdelement en avontuur terug in het programma. De verbindende factor in alle presentaties is de passie voor watersport. Het is mooi dat gevoel juist deze dag te delen met mede watersporters. In de ontvangstruimte van Prismare zullen diverse stands zijn met uitstalling van watersport gerelateerde producten.
U kunt zich aanmelden via www.facebook.com/neptunamor of op de website bij Aanmelden. Bij binnenkomst betalen bezoekers €10 bijdrage in de kosten en ontvangen daarvoor een bon voor koffie en bon voor een drankje na afloop en het toegangsbewijs tot het theater.
Meer informatie www.neptunamor.nl  met  hier (PDF) het volledige programma.