Informatie voor de watersporter

Zeezeilvereniging PZV vertoont nachtmerrie-film voor zeilers 'All is lost' op 10 maart in Eindhoven

PERSBERICHT
Eindhoven – Zeezeilvereniging PZV organiseert een thema-avond voor en door zeezeilers rond de film ‘All is lost’ over situaties waarin je niet verzeild wilt raken
In ‘All is lost’ komt solo-zeiler Robert Redford in aanvaring met een ronddrijvende container. Zonder weerbericht of positie koerst hij rechtstreeks op een storm af. Hij moet zien te overleven met alle denkbare soorten van averij, de hete zon, rondcirkelende haaien en een teruglopende voorraad levensmiddelen.
Deze voor een Oscar genomineerde ‘nachtmerrie voor zeilers’ was nog niet eerder in Eindhoven, de bakermat van PZV Zeezeilvereniging, te zien. Terwijl deze film juist voor zeilers interessant is! Hoe vaak denken we niet na over wat je (nog) kunt doen als alles misgaat op zee? Wat doe je als je ergste nachtmerries waarheid worden? Wat kun je technisch nog doen, en ben je mentaal tegen zo’n situatie opgewassen?
Voor PZV, die al bijna 35 jaar bijdraagt aan zeewaardigheid en nautische vaardigheden, voldoende reden om ‘All is lost’ naar Eindhoven te halen voor een filmavond met discussie na afloop. Geïnteresseerden zijn van harte welkom!
Wanneer? 10 maart 2014
Hoe laat? inloop 19:30 – 19:45
Waar? Service-bioscoop Zien, Keizersgracht 19 Eindhoven
Kaarten € 10,=
Meer informatie www.pzv-zeezeilen.nl  en  All is lost

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht