Informatie voor de watersporter
Zeilen trimgids Haal het maximale uit je boot

Zeilen trimgids
Haal het maximale uit je boot

In dit boek lees je alles wat je moet weten om op het water sneller, comfortabeler en veiliger van A naar B te varen. Trimregels zijn te vinden op een trimkaart of heb je door ervaring in je hoofd zitten, maar hier lees je hoe alle krachten de boot in beweging brengen, wat je moet doen en waarom dat zo werkt.

Deze Zeilen trimgids geeft je praktische tips over mast- en zeiltrim én brengt de theorie daarachter tot leven, zodat je inzicht wordt vergroot en je voortaan snel kunt inspelen op veranderende omstandigheden. Dit alles uitgelegd in klare taal en met mooie en duidelijke illustraties.

Geert Folkertsma is docent robotica aan de Universiteit Twente én gepassioneerd zeiler. Hij legt complexe zaken graag helder uit: aan zijn studenten, voor Klokhuis of in Zeilen Magazine. Zijn theoretische kennis over de werking van krachten en aerodynamica kan hij daarom goed overbrengen en tijdens het zeilen zelf in praktijk brengen.

Voor meer informatie: hollandia-boeken.nl

Foto: Hollandia Boeken

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht